Ο γύρος της Ευρώπης με μια ματιά…

dombrovskis1

“Ο Βαρουφάκης προσπάθησε να δημιουργήσει ρήξη μεταξύ της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του Eurogroup”

“Ο έλληνας Υπουργός Οικονομικών  προσπάθησε να προκαλέσει ρήξη μεταξύ της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του Eurogroup με τις δηλώσεις του για ύπαρξη σχεδίων, για τα οποία έλαβε γνώση πριν αλλά όχι και κατά τη διάρκεια του Eurogroup”, είπε ο αναπληρωτής πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Valdis Dombrovskis, για να καταλήξει λέγοντας ότι “δεν υπάρχουν ρήξεις, έχουμε την ίδια στάση έναντι της Ελλάδας”.

 

eurostar

Από το Λονδίνο στις ακτές της Μεσογείου με ένα μέσο!

Ένα φιλόδοξο σχέδιο της εταιρίας σιδηροδρόμων Eurostar International μπαίνει σε εφαρμογή από την 1η Μαΐου, συνδέοντας το Λονδίνο με τη Μασσαλία.

Το ταξίδι θα διαρκεί 6 ώρες με ενδιάμεσους σταθμούς τις πόλεις Λυών και Αβινιόν. Το ενδιαφέρον του κοινού είναι μεγάλο καθώς σπεύδει να εξασφαλίσει ένα εισιτήριο ενόψει του καλοκαιριού.

Όπως όλα δείχνουν η εταιρία αξιοποιεί κατά τον καλύτερο τρόπο, τη στροφή των επιβατών από το αεροπλάνο στο τρένο για τις μετακινήσεις στην ηπειρωτική Ευρώπη.

 

stroskan

Την αθώωση του Ντομινίκ Στρός Καν πρότεινε ο εισαγγελέας για την υπόθεση μαστροπείας.

Την αθώωση του Ντομινίκ Στρός Καν από τις κατηγορίες της διακεκριμένης μαστροπείας, πρότεινε κατά την αγόρευση του ο εισαγγελέας του δικαστηρίου.

“Η δικαστική έρευνα και η ακροαματική διαδικασία, δεν απέδειξαν την ενοχή του κ.Στρος Καν”, είπε ο εισαγγελέας.

Στην κατάθεση του ο Στρός Καν αρνήθηκε ότι γνώριζε την επαγγελματική ιδιότητα των γυναικών που συμμετείχαν στα όργια.

Πάντως εντύπωση προκαλεί το γεγονός, ότι δύο πρώην ιερόδουλες απέσυραν την αγωγή τους, με τους συνηγόρους τους να υποστηρίζουν ότι τα αποδεικτικά στοιχεία κατά του πρώην διευθυντή του Δ.Ν.Τ. δεν ήταν επαρκή.

Επιμέλεια: Ελένη Γεννητσεφτσή