Η ώρα του Σάκη στην Καρδίτσα- Κάνει επενδύσεις στον αγροτικό τομέα

Δεν εφησυχάζει ποτέ ο Σάκης Ρουβάς, ο οποίος πέρα από το τραγούδι και τον ρόλο του παρουσιαστή έχει και επιχειρηματικό πνεύμα.

Ο τραγουδιστής, σύμφωνα με το «karditsapress.gr», βρέθηκε στην Καρδίτσα λόγω της μεγάλης επένδυσης για κατασκευή μονάδας παραγωγής βιοαερίου. Ο Έλληνας σταρ έδωσε το παρών σε συγκέντρωση, που συμμετείχαν αγρότες και κτηνοτρόφοι, όπου τους έγινε αναλυτική παρουσίαση του επενδυτικού πλάνου από στελέχη της εταιρείας. Η μονάδα θα κατασκευαστεί στην περιοχή του Αγ. Βησσαρίου και συγκεκριμένα στην περιοχή με την ονομασία «Ερρίκος». Σύμφωνα με τον προγραμματισμό θα ολοκληρωθεί μέχρι τα τέλη Ιουλίου.

Οπως αποκάλυψε η σύμβουλος της εταιρείας γεωπόνος Σωτηρία Πατσιαλή, πλησίον της μονάδας θα αναπτυχθεί και υδροπονικό θερμοκήπιο, σε πρώτη φάση με ντομάτα.

Επισημάνθηκε επίσης ότι η επένδυση θα τονώσει την τοπική οικονομία δημιουργώντας ταυτόχρονα νέες θέσεις εργασίας.

Ο Σάκης Ρουβάς παίρνοντας τον λόγο και θέλοντας να δείξει το μεγάλο του ενθουσιασμό για το έργο είπε πως τόσο ο ίδιος, όσο και η Κάτια Ζυγούλη είναι σαν να περιμένουν το… πέμπτο τους παιδί.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος και με τη βοήθειά σας, αυτό το όνειρό μου θα γίνει πραγματικότητα. Όπως είπα και με την Κάτια είναι σαν να περιμένουμε το… πέμπτο μας παιδί. Μετά από 25 χρόνια σε έναν τελείως διαφορετικό χώρο αυτό είναι το πρώτο μου εγχείρημα και θέλω την βοήθειά σας. Ο πρωτογενής τομέας είναι η ραχοκοκαλιά της οικονομίας της χώρας. Χρειάζεται μεγάλη υποστήριξη και όσοι περισσότεροι νέοι ασχοληθούν μπορούν να δώσουν μια καινούρια πνοή», είπε ο τραγουδιστής, σύμφωνα με το «karditsapress.gr».

Αναφερόμενος δε στις συχνές επισκέψεις στην περιοχή δήλωσε: Κατά έναν τρόπο αποφάσισα να γίνω… δευτεροδημότης. Μήπως πρέπει να φέρω και τα εκλογικά μου δικαιώματα.»

Φωτογραφίες: karditsapress.gr