Ο πρόεδρος της «Παπαστράτος» για την επίσκεψη Τσίπρα στην εταιρία & τις επενδύσεις

Για την χθεσινή επίσκεψη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στις εγκαταστάσεις της ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ αλλά και για την τεράστια επένδυση που έκανε η εταιρία, μίλησε σήμερα στον ΣΚΑΪ ο πρόεδρος και διευθύνοντας σύμβουλός της, Χρήστος Χαρπαντίδης.

Όπως είπε η επένδυση που έκανε η εταιρία είναι ύψους 700 εκατομμυρίων ευρώ και όχι 300: «Από το 2003 επενδύσαμε 700 εκατομμύρια ευρώ, συγκεκριμένα το 2015, 25 εκατομμύρια ευρώ. Γνωρίζουμε τις δυνατότητες της Ελλάδας και έχουμε ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα».

Ακόμη δήλωσε αισιόδοξος για το μέλλον των επενδύσεων της ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ, λέγοντας: «Η επένδυση γενικά, βοηθά τις ελληνικές εξαγωγές και είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον. Αρχίζουμε και χτίζουμε τα νέα κομμάτια του εργοστασίου και θα έχουμε νέα παραγωγή από τον Οκτώβριο».

Ο πρόεδρος της ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ δεν αναφέρθηκε στο σχόλιο του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος όταν τον είχε επισκεφθεί παλαιότερα για να τον ενημερώσει για τις επενδύσεις που σκόπευε να κάνει, είχε πει προς τον κ. Παππά: «Είσαι σίγουρος ότι δεν μας κοροϊδεύει;»

Είπε όμως ότι κατά τη χθεσινή επίσκεψή του στις εγκαταστάσεις, ο κύριος Τσίπρας έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για αυτό που συμβαίνει, είδε την μεταμόρφωση που γίνεται, ενώ συνομίλησε και με εργαζομένους για τα προβλήματα του κλάδου. Συζήτηση έγινε, επίσης και για το μεγάλο πρόβλημα του καπνικού λαθρεμπορίου.

Όσο για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στη χώρα οι επιχειρήσεις ο κύριος Χαρπαντίδης τόνισε ότι η γραφειοκρατία είναι ένα μεγάλο πρόβλημα που τραβά πίσω τις επενδύσεις΄.