Ομαδική προσφυγή ΕΝΦΙΑ 2017 - για οικονομικό έτος 2016. Διεκδικήστε τώρα τα δικαιώματά σας!

Πιστεύετε ότι ο ΕΝΦΙΑ που σας έχει καταλογιστεί είναι άδικος και δεν έχει καμία σχέση με τη σημερινή πραγματική αξία των ακινήτων σας; Έχετε ακίνητα σε περιοχές που οι αντικειμενικές αξίες δεν έχουν αναπροσαρμοστεί, όπως θα έπρεπε, τα τελευταία δύο χρόνια ή αναπροσαρμόσθηκαν λανθασμένα; Δηλαδή έχετε ακίνητα σε οποιοδήποτε σημείο της χώρας;

Διεκδικήστε τώρα τα δικαιώματά σας! Περάστε άμεσα από τα λόγια στην πράξη!
Εκμεταλλευθείτε τη δυνατότητα που σας δίνει ο λάθος υπολογισμός του ΕΝΦΙΑ 2017 από το Δημόσιο και διεκδικήστε ό,τι καταβάλετε «με επιφύλαξη» για ΕΝΦΙΑ 2017.

Δικαίωμα επιστροφής ΕΝΦΙΑ 2017 έχετε μόνο όσοι το διεκδικήσετε μέχρι 30 Σεπτεμβρίου.

Οι δικηγορικές εταιρείες «Οικονομόπουλος και Συνεργάτες» (ΑΜ ΔΣΑ 80137, www.ikonomopoulos.gr) και «Φλογαΐτης – Σιούτη και Συνεργάτες» (ΑΜ ΔΣΑ 80517, www.flogaitissioutis.com) σε συνεργασία με έμπειρους φοροτεχνικούς συμβούλους και όσους δικηγόρους θελήσουν να συμμετέχουν, σε όλη την Ελλάδα για να σας εκπροσωπήσουν στη δίκαιη διεκδίκησή σας στην προσπάθεια τους να προσεγγίσουν κοινωνικά το ζήτημα, όρισαν ως συνολική αμοιβή συμπεριλαμβανομένων των εξόδων συμμετοχής στη σχετική ομαδική διεκδίκηση τα €100 συν ΦΠΑ (€124)[i] προκειμένου το ποσό αυτό να είναι προσιτό σε κάθε φορολογούμενο.

Η εντολή ανατίθεται με την καταβολή της αμοιβής.

Η αμοιβή μπορεί να καταβάλλεται με χρέωση πιστωτικής κάρτας (POS), με κατάθεση στους τραπεζικούς λογαριασμούς των Δικηγόρων, με χρέωση πιστωτικής-χρεωστικής κάρτας στο 210 3627926 ή με μετρητά στην έδρα της κοινοπραξίας (Κουμπάρη 4, Αθήνα 106 74) έναντι απόδειξης[ii].

Το κόστος συμμετοχής είναι ανεξάρτητο από την αξία των ακινήτων και το ύψος του ΕΝΦΙΑ που έχει επιβληθεί και είναι κατά πολύ μικρότερο από το ποσό που θα κατέβαλε όποιος φορολογούμενος ενεργούσε μόνος του.

ΣΥΝΤΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:
✆ 875 876 8888 (χρέωση €1 το λεπτό)

http://enfiaprosfigi.gr/

Καθ. Σπύρος Φλογαΐτης, Καθ. Γλυκερία Σιούτη, Χάρης Οικονομόπουλος.

i. Όποιος επιθυμεί η κατάθεση της ενδικοφανούς προσφυγής στη ΔΟΥ του να γίνει από δικηγόρο, η σχετική εκ του νόμου ειδική επιβάρυνση είναι €105, καθώς απαιτείται ειδικό γραμμάτιο προείσπραξης δικηγορικού συλλόγου.

ii. Καλύπτει το κείμενο της «ενδικοφανούς προσφυγής» και των οδηγιών κατάθεσης της προσφυγής και της επιφύλαξης πριν κάθε σχετική καταβολή στη ΔΟΥ, τη σύνταξη και την κατάθεση δικαστικής προσφυγής σε κάθε αρμόδιο Πρωτοδικείο και τη συζήτησή της.