Ιδέες για να στολίσετε το εορταστικό σας τραπέζι

Ο στολισμός του εορταστικού τραπεζιού είναι ένα ζήτημα που απασχολεί κάθε χρόνο και όχι άδικα, αφού το τόσο ξεχωριστό και επίσημο δείπνο πρέπει να συνοδεύεται από την ανάλογη διακόσμηση.

Για να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι να έχετε καθορίσει από πριν τον αριθμό των ατόμων και των πιάτων, ώστε να έχετε μία γενική εικόνα για το χώρο που θα καταλαμβάνει ο στολισμός του. Επίσης το στοιχείο της «έκπληξης» είναι κάτι που πρέπει να φροντίσετε ώστε να εντυπωσιάσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Τέλος καλό θα ήταν το decor να συμβαδίζει με αυτό του υπόλοιπου σπιτιού για ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα.

Απλό λιτό και απέριττο το συγκεκριμένο τραπέζι εντυπωσιάζει με την κομψότητα του.

5-red-green

Αν δεν έχετε περιλάβει το κόκκινο χρώμα στη διακόσμηση η συγκεκριμένη ιδέα φαντάζει ιδανική. Προμηθευτείτε με αστραφτερά καρτελάκια στα οποία θα γράψετε τα ονόματα των καλεσμένων σας.

blue

Παραδοσιακό και άκρως γιορτινό το κόκκινο τραπέζι εντυπωσιάζει κυρίως με το πλούσιο χρώμα του. Το υγρό φως των κεριών αναδεικνύουν τους διαφορετικούς όγκους.

deep-red

Simple & chic decor για ένα μοντέρνο μικρό διαμέρισμα.

fur1

Το χρυσό χρώμα εκπέμπει πάντα αρχοντιά και εντυπωσιάζει με την λάμψη του. Επομένως αν το επιλέξετε χρησιμοποιήστε με φειδώ τα διακοσμητικά αντικείμενα.

gold (1)

Μία minimal πρόταση για ένα ιδιαίτερο τραπέζι.

lights

Μοντέρνα και minimal πρόταση για μία οικονομική αλλά πολύ εντυπωσιακή διακόσμηση.

minimal

Ο λευκός χώρος συνεργάζεται άψογα με το κόκκινο χρώμα. Επομένως μην πάτε σε πολύπλοκες λύσεις αλλά επιλέξτε χαριτωμένα items για να διακοσμήσετε.

Contact Marketing/ Press Office: 01202 596100

Μία ιδέα που σίγουρα θα εντυπωσιάσει τους καλεσμένους σας.

red

Ένα μικρό δώρο πάνω στο σερβίτσιο είναι η καλύτερη έκπληξη που μπορείτε να επιφυλάξετε για τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Xmas

 

Πηγή: jenny.gr