Ο Χάρης Κόκκινος επιστρέφει: Οι «Αλκυονίδες μέρες» της Ευτυχίας Γιαννάκη παρουσιάζονται στο Public

Λίγο μετά τη βράβευση της Ευτυχίας Γιαννάκη από τα βραβεία Public για το βιβλίο της «Στο πίσω κάθισμα» (Καλύτερο ελληνικό μυθιστόρημα 2017), η συγγραφέας επανέρχεται με τις «Αλκυονίδες μέρες» (εκδόσεις Ίκαρος), το δεύτερο μέρος της Τριλογίας της Αθήνας με πρωταγωνιστή τον Αστυνόμο Χάρη Κόκκινο.

Την Τρίτη 20 Ιουνίου στις 19:00, οι εκδόσεις Ίκαρος και το Public Συντάγματος, παρουσιάζουν το νέο αστυνομικό μυθιστόρημα της Ευτυχίας Γιαννάκη «Αλκυονίδες μέρες», στην αίθουσα εκδηλώσεων του βιβλιοπωλείου.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν,
η Χίλντα Παπαδημητρίου, συγγραφέας
η Αγιάτη Μπενάρδου, blogger του Don’t Ever Read Me
και η συγγραφέας

Public

Καραγεώργη Σερβίας 1

Πλατεία Συντάγματος

www.public.gr

 

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Μια νεαρή κοπέλα από την Γκάνα βρίσκεται δολοφονημένη μέσα σε μια λίμνη αίματος στο μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της Αθήνας. Ο Αστυνόμος Χάρης Κόκκινος και η ομάδα του θα κληθούν να εξιχνιάσουν μια υπόθεση που τυλίγεται σαν κουβάρι γύρω τους, ενώ ο χρόνος μετράει αντίστροφα. Η δίνη στην οποία θα βρεθεί ο αστυνόμος, το παρελθόν του αλλά και η σχέση με τον προφυλακισμένο γιο του θα τον αναγκάσουν να ισορροπήσει σε τεντωμένο σχοινί προκειμένου να ρίξει φως στην υπόθεση και τελικά στον ίδιο τον εαυτό του.

Σε μια κοινωνία που αδυνατεί να προστατεύσει τον αδύναμο κανείς δεν μπορεί να θεωρηθεί αθώος.

Οι Αλκυονίδες μέρες αποτελούν το δεύτερο μέρος της Τριλογίας της Αθήνας, με πρωταγωνιστή τον Αστυνόμο Χάρη Κόκκινο και κυκλοφορούν σε λίγες μέρες από τις Εκδόσεις Ίκαρος.

Διαβάστε ένα απόσπασμα εδώ