Bazaar βιβλίου στον Πολυχώρο Μεταίχμιο έως τις 16 Φεβρουαρίου

Bazaar βιβλίου για δύο εβδομάδες, έως τις 16 Φεβρουαρίου 2018, στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ (Ιπποκράτους 118, Αθήνα) με μοναδικές προσφορές βιβλίων για μικρούς και μεγάλους, σε τιμές που ξεκινούν από 1 ευρώ.

BAZAAR ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟΟι αναγνώστες θα βρουν σε τιμές έκπληξη πάνω από 220 τίτλους βιβλίων. Κλασικά αριστουργήματαβιβλία καταξιωμένων Ελλήνων συγγραφέων αλλά και βραβευμένα σύγχρονα έργα απ’ όλο τον κόσμο. Μεγάλα ονόματα που αξίζει να υπάρχουν σε κάθε βιβλιοθήκη, όπως η βραβευμένη με Νόμπελ Λογοτεχνίας Alice Munro, αλλά και οι Paul Auster, Chigozie Obioma, Στέφαν Τσβάιχ, Κρίστοφερ Ίσεργουντ, Ουίλιαμ Τρέβορ, Λοράν Γοντέ, Πέδρο Χουάν Γκουτιέρες κ.ά. περιμένουν το αναγνωστικό κοινό σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές. Οι φανατικοί της αστυνομικής λογοτεχνίας θα έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν μυθιστορήματα σημαντικών εκπροσώπων του είδους, όπως των Ian Rankin, Liza Marklund, Tove Alsterdal, Tana French, Harlan Coben. Οι επισκέπτες μας θα ανακαλύψουν επίσης ενδιαφέροντα δοκίμια, διεισδυτικές και εύστοχες αναλύσεις για μια πληθώρα επίκαιρων ζητημάτων, χρονικάμαρτυρίες και συναρπαστικές βιογραφίες. Τέλος, οι νεότεροι αναγνώστες έχουν να επιλέξουν τίτλους από μια μεγάλη γκάμα που περιλαμβάνει βιβλία γνώσεων και δραστηριοτήτωνεικονογραφημένα παραμύθια και ιστορίες με όλους τους αγαπημένους ήρωες, αλλά και βιβλία για εφήβους και νέους.

Τέλος, στις προθήκες του ΠΟΛΥΧΩΡΟΥ θα βρείτε όλους τους τίτλους της πολύ επιτυχημένης σειράς Μεταίχμιο Pocketκαι πολλά ακόμα βιβλία σε χαμηλή τιμή, συνοδεία καφέ, καλής μουσικής και χαρούμενης διάθεσης!

Ώρες λειτουργίας του bazaar:

  • Δευτέρα-Παρασκευή από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ
  • Σάββατο από τις 9 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι