Σπουδαίοι δημιουργοί, πρωτότυπα έργα, διεθνείς φορείς: Η μεγάλη γιορτή των comics έφτασε!

To 13o κατά σειρά Comicdom Con Athens έρχεται στις 20-21-22 Απριλίου 2018, με σημαντικές συμμετοχές, έργα καταξιωμένων δημιουργών και πολλές εκπλήξεις!

Το φετινό φεστιβάλ φιλοξενεί δέκα διεθνώς καταξιωμένους δημιουργούς. Ανάμεσά τους,  ο Νεοζηλανδός καρτουνίστας Roger Langridge, υπεύθυνος για την αναβίωση της τηλεοπτικής σειράς The Muppet Show και ο Simon Spurrier, Βρετανός σεναριογράφος γνωστών comics όπως X-Men Legacy και Star Wars Aphra.Παράλληλα, μπορείτε να απολαύσετε εκθεσιακά έργα comics, ντοκιμαντέρ για τους δημιουργούς και το έργο τους, workshop για τις τεχνικές του σεναρίου και της εικονογράφησης, ενώ θα απονεμηθούν και ειδικά βραβεία.

Στα bonus, ο Διονύσης Ατζαράκης και ο Θωμάς Ζάμπρας έρχονται με το νέο επεισόδιο Cinéλθετε σε αποκλειστική πρώτη προβολή την Κυριακή 22/4, στις 3 μ.μ. στο θέατρο της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης, ενώ δεν πρέπει να χάσετε τον διαγωνισμό Comicdom Cosplay, με ήρωες από όλο το φάσμα της pop κουλτούρας να ζωντανεύουν επί σκηνής και με τον νικητή να εκπροσωπεί τη χώρα στον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό EuroCosplay, στο MCM EXPO του Λονδίνου (Σάββατο 21 Απριλίου, στις 7.30 μ.μ.).

Οι κύριοι χώροι που φιλοξενούν το Comicdom Con Athens είναι το κεντρικό κτίριο της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης (Μασσαλίας 22) και το κτίριο του Γαλλικού Ινστιτούτου Ελλάδος (Σίνα 31), τα οποία απέχουν μόλις 170 μέτρα μεταξύ τους (δείτε στο χάρτη).

 

Αναλυτικά το πρόγραμμα και πληροφορίες για το τριήμερο εδώ.