Tο τρέιλερ της ταινίας που πρωταγωνιστεί o Σάκης Ρουβάς

Εν αναμονή της κινηματογραφικής πρεμιέρας της ταινίας «Chevalier» που θα γίνει στις 26 Νοεμβρίου, πάρτε μία πρώτη γεύση από τα όσα θα δούμε, μέσα από το τρέιλερ που μόλις κυκλοφόρησε.

Η νέα ταινία της Αθηνάς Τσαγγάρη , έκανε δυναμικό ντεμπούτο μέσα από την παγκόσμια πρεμιέρα στο 68ο Διεθνές Φεστιβάλ του Λοκάρνο (αναμένεται η προβολή στο Φεστιβάλ του Τορόντο), αλλά και την διπλή βράβευσή της στο 21ο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ του Σαράγεβο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα στο govastileto.gr, τόσο ο Σάκης Ρουβάς όσο και το υπόλοιπο καστ (Γιώργος Κέντρος, Πάνος Κορώνης, Βαγγέλης Μουρίκης, Μάκης Παπαδημητρίου, Γιώργος Πυρπασόπουλος) κατάφεραν να κερδίσουν τις εντυπώσεις και τις κριτικές στο Φεστιβάλ του Λοκάρνου, όπου απέσπασαν το Βραβείο Ανδρικής Ερμηνείας, ενώ έγινε ειδική μνεία για τη σκηνοθεσία.

Λίγα λόγια για την ταινία

Μια παρέα αντρών επιστρέφει από χειμερινή εκδρομή ψαρέματος σε ένα γιοτ. Όταν μια μηχανική βλάβη τους εγκλωβίζει στο σκάφος, κάπου στον Σαρωνικό, θα σκοτώσουν την ώρα τους με ένα αυτοσχέδιο παιχνίδι που ονομάζεται Chevalier. To Chevalier είναι τόσο διασκεδαστικό, όσο και βαθιά ανταγωνιστικό. Κανείς δεν θα κατέβει από το σκάφος, αν δεν ανακηρυχτεί ο νικητής.

Πρωταγωνιστούν:

Γιώργος Κέντρος, Πάνος Κορώνης, Βαγγέλης Μουρίκης, Μάκης Παπαδημητρίου, Γιώργος Πυρπασόπουλος, Σάκης Ρουβάς και οι Γιάννης ∆ρακόπουλος, Νίκος Ορφανός, Κώστας Φιλίππογλου