Από τη «La La Land» στο φεγγάρι! Ο Ράιαν Γκόσλινγκ θα υποδυθεί τον Νιλ Αρμστρονγκ

Μπορεί στο «La La Land» o Ντάμιεν Σαζέλ να ταξίδεψε τους ερωτευμένους πρωταγωνιστές του στ’ αστέρια…για τις ανάγκες της επόμενης ταινίας του, ωστόσο, ο Γκόσλινγκ θα πάει μέχρι στο φεγγάρι.

Θα πρωταγωνιστήσει στην κινηματογραφική βιογραφία της Universal Studios που ετοιμάζει ο σκηνοθέτης Ντάμιεν Σαζέλ με τον τίτλο «First Man».

Ο 36χρονος ηθοποιός Ράιαν Γκόσλινγκ, σύμφωνα με πηγές του Variety έχει κλείσει τη συμφωνία για τον ρόλο στην ταινία με θέμα την αποστολή Apollo 11 της NASA στο φεγγάρι.

Η ταινία, τα γυρίσματα της οποίας αναμένεται να αρχίσουν το επόμενο διάστημα, βασίζεται στο βιβλίο του Τζέιμς Χάνσεν «First Man: A Life of Neil A. Armstrong» διασκευασμένο για τη μεγάλη οθόνη από τον βραβευμένο με Όσκαρ σεναριογράφο του «Spotiligh», Τζος Σίνγκερ.

neil_armstrong_pose

Το φιλμ θα εστιάζει στον Άρμστρονγκ την περίοδο από το 1961 έως το 1969, όταν ήταν στο στάδιο προετοιμασίας το διαστημικό πρόγραμμα της NASA.
Συγκεκριμένα θα διερευνά τις θυσίες και το κόστος που απαιτήθηκαν από τον Άρμστρονγκ και την Αμερική για να στεφθεί με επιτυχία μία από τις πιο επικίνδυνες διαστημικές αποστολές στην ιστορία.