Ολίβια Νιούτον Τζον - Τζον Τραβόλτα: Επιστρέφει το ζευγάρι του Grease;

Την ταινία που τους έκανε διάσημους σε όλο τον κόσμο το 1978, το Grease, σκέφτονται να “αναβιώσουν” η Ολίβια Νιούτον Τζον και ο Τζον Τραβόλτα για να γιορτάσουν την 40η επέτειο της μεγάλης τους επιτυχίας, όπως αποκάλυψε η Βρετανο-Αυστραλή τραγουδίστρια, συνθέτρια και ηθοποιός.

Η ταινία, η οποία βασίστηκε στο ομώνυμο μιούζικαλ, κέρδισε πολλά βραβεία και σημάδεψε την καριέρα των δύο νεαρών τότε ηθοποιών. Η 68χρονη σήμερα Ολίβια Νιούτον Τζον επιβεβαίωσε ότι θα επαναλάβουν τους θρυλικούς ρόλους τους ως Ντάνι και Σάντι.

«Σκεφτόμαστε τρόπους. Δεν έχουμε κάτι να ανακοινώσουμε ακόμη. Συμπληρώνονται 40 χρόνια από το Grease, δεν μπορώ να το πιστέψω… Ο καιρός περνάει τόσο γρήγορα. Είναι τόσο συναρπαστικό» ανέφερε η Ολίβια Νιούτον Τζον στην εφημερίδα «The Sun». Ο Τζον Τραβόλτα, 63 ετών, δεν έχει ακόμη προβεί σε σχόλιο, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει εκφράσει αντιρρήσεις για το όνειρο της τότε συμπρωταγωνίστριάς του να βρεθούν πάλι όλοι μαζί.

Σημειώνεται ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η ηθοποιός κάνει λόγο για επανασύνδεση. Στην τηλεοπτική εκπομπή που παρουσιάζουν οι Φίλιπ Σόφιλντ και Χόλι Ουίλομπι ανέφερε ότι θα ήθελε να κάνει κάτι ξεχωριστό για να βοηθήσει το νοσοκομείο με το οποίο συνεργάζεται, αλλά πρόσθεσε ότι δεν γνωρίζει αν θα μπορούν όλοι οι υπόλοιποι συντελεστές της ταινίας να βρεθούν μαζί.