Η Μίνι Μάους απέκτησε το δικό της αστέρι στο Χόλιγουντ - 40 χρόνια μετά τον Μίκι(φώτο+βίντεο)

Η Μίνι Μάους απέκτησε το δικό της αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας στο Χόλιγουντ, σαράντα χρόνια μετά τον Μίκι, λόγω της 90ης επετείου από την πρώτη ταινία κινουμένων σχεδίων της Disney, στην οποία έλαβε μέρος.
Η ταινία του 1928 «Steamboat Willie» ήταν η πρώτη της Μίνι Μάους και από τότε εμφανίστηκε σε άλλες εβδομήντα. Ο πρόεδρος της Walt Disney Μπομπ Ίγκερ την έχει ονομάσει ως την «επίσημη πρώτη κυρία της Εταιρίας Γουόλτ Ντίσνεϊ» και σε δήλωση του ανέφερε «μετά από 90 χρόνια παρουσίας στον κόσμο του θεάματος, ήταν καιρός και εσύ να έχεις το δικό σου άστρο».

«Είμαι τόσο πολύ ευγνώμων για την τιμή και θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φίλους μου από όλο τον κόσμο, και τον Μίκι. Είμαι τόσο χαρούμενη που είστε εδώ για να μοιραστείτε αυτή την υπέροχη ημέρα μαζί μου. Αυτή είναι πράγματι η καλύτερη ημέρα από ποτέ!» δήλωσε η Μίνι.

Ο Μίκι Μάους είχε πάρει το δικό του αστέρι το 1978, με τον Ίγκερ να τον αποκαλεί “ίνδαλμα”.

Στη Λεωφόρο Χόλιγουντ στο Λος Άντζελες για την γιορτή αυτή ανάμεσα στις προσωπικότητες που παρέστησαν ήταν η Κάτι Πέρι και ο Μπομπ Ίγκερ. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε χθες μπροστά από τον κινηματογράφο El Captain που ανήκει στον αμερικανικό όμιλο ψυχαγωγίας και μίντια.

«Το (ενδυματολογικό της) στυλ ενσαρκώνει την αντίληψη μιας διασκεδαστικής μόδας για να ακολουθείς. Μέχρι σήμερα κανείς δεν έχει καταφέρει να φορά φιόγκο, ρουζ και πουά όπως αυτή. Και πιστέψτε με εγώ προσπαθώ», είπε η ποπ-σταρ Κάτι Πέρι που φορούσε κόκκινο φόρεμα με λευκά πουά και ασορτί καπέλο, όπως η διάσημη ενδυμασία της Μίνι Μάους και συνέχισε «χρειάζεται ιδιαίτερο ταλέντο να προσφέρεις χαρά σε τόσους πολλούς ανθρώπους και αυτή το πετυχαίνει με ένα απλό κλείσιμο του ματιού».

Πολλοί χαρακτήρες του ομίλου Γουόλτ Ντίσνεϊ έχουν κατακτήσει το δικό τους αστέρι πολύ πριν από την Μίνι, όπως ο Ντόναλντ Ντακ, η Τίνκερμπελ, ο Γουίνι το Αρκουδάκι, η Χιονάτη και ο Κέρμιτ ο Βάτραχος.