O «Mr Bean» επιστρέφει ως νέος … James Bond (βίντεο)

Καθώς ο Daniel Craig δεν θα επιστρέψει ως James Bond τουλάχιστον μέχρι το 2019, έπρεπε κάποιος άλλος να πάρει τη θέση του Βρετανού υπέρ-πράκτορα.

Αυτός λοιπόν θα είναι ο Rowan Atkinson στο ρόλο του Johnny English.

Θα είναι η τρίτη φορά που ο Atkinson υποδύεται τον γκαφατζή, αλλά με τεράστια αυτοπεποίθηση, πράκτορα. Η πρώτη ήταν το 2003, με ένα sequel να ακολουθεί το 2011. Η τρίτη ταινία της σειράς λέγεται Johnny English Strikes Again (O Johnny English Ξαναχτυπά) και, σύμφωνα με τη σχετική σελίδα στο IMDb, θα κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες στις 12 Οκτωβρίου.

Στη νέα ταινία, ο Atkinson θα οδηγεί μια κλασική Aston Martin V8 εφοδιασμένη με ρουκέτες (μεταξύ άλλων, υποθέτουμε). Η Aston θα φέρει τον English πιο κοντά στην εικόνα του Bond, αφού στην προηγούμενη ταινία ο Atkinson οδηγούσε μια ειδικά φτιαγμένη Rolls-Royce Phantom Coupe με κινητήρα V16.

Για να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο ο παραλληλισμός, στην καινούργια ταινία του Johnny English θα παίζει και το πρώην κορίτσι του Bond από το Quantum of Solace, η Olga Kurylenko. Σε υποστηρικτικό ρόλο θα δούμε και τη βραβευμένη Emma Thompson, που η συμμετοχή της στην ταινία είχε κρατηθεί μυστική.

Όσο για την υπόθεση, ιδού η περίληψή της: «Αφού μια κυβερνοεπίθεση αποκαλύπτει την ταυτότητα όλων των εν ενεργεία μυστικών πρακτόρων της Βρετανίας, ο Johnny English επανέρχεται στην ενεργό δράση για να βρει τον ιθύνοντα νου των χάκερ».

Δείτε το τρέιλερ:

Πηγή: drive.gr