Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της ταινίας «ΑΙΓΑΙΟ SOS» με Βλάχο, Αθερίδη, Φουρέιρα! (Φώτος)

Μόλις άρχισαν τα γυρίσματα για τη νέα «στρατιωτική» κωμωδία «ΑΙΓΑΙΟ SOS». Μετά από μια σειρά γυρισμάτων σε απομονωμένο νησί του Αργοσαρωνικού, ήρθε η σειρά των παραλιών της Αττικής για να γίνουν το φυσικό σκηνικό, όπου θα γυριστεί το μεγαλύτερο μέρος της πλοκής της νέας ελληνικής ταινίας «ΑΙΓΑΙΟ SOS».

Πολλές επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές φέρουν την υπογραφή του σκηνοθέτη του «ΑΙΓΑΙΟ SOS»Πιέρρου Ανδρακάκου, μεταξύ αυτών οι πολυαγαπημένες των θεατών Παρθένα ζωή (2017), Μοντέρνα οικογένεια (2014), Ταμάμ (2014), Οι Βασιλιάδες (2012), Λατρεμένοι μου γείτονες (2007), και SafeSex και η συνταγή της επιτυχίας φαίνεται πως ήδη περνάει στο «ΑΙΓΑΙΟ SOS ». Σε συνδυασμό με το ξεκαρδιστικό σενάριο που ετοίμασαν οι Μαργαρίτης Παπαδόπουλος, Γιάννης Παπαδόπουλος και Δημήτρης Μαρούδης το αποτέλεσμα αναμένεται εκρηκτικό!

Πριν από λίγες ημέρες στήθηκε ένα τεράστιο σκηνικό στην Ανάβυσσο για να γυριστούν σκηνές της ταινίας, καθώς και το επίσημο βίντεο κλιπ του τραγουδιού της ταινίας, «Καραμέλα», που ερμηνεύει η διεθνής πλέον με το τραγούδι «Fuego», Ελένη Φουρέιρα! Το «όνειρο» του Μαυρογιαννέα (Πάνος Βλάχος) έγινε αληθινό και ήταν δυνατό σαν σεισμός, καθώς Ελένη και Πάνος έκαναν την παραλία να σείεται με τις χορευτικές τους φιγούρες.

 

Η  ταινία

Καλοκαίρι 2018. Ελληνοτουρκικές φρεγάτες οργώνουν τη θάλασσα. Ένας μεγάλος σεισμός στο Αιγαίο φέρνει στην επιφάνεια μια βραχονησίδα σε αμφισβητούμενα χωρικά ύδατα. Έλληνες και Τούρκοι στέλνουν άμεσα στρατεύματα για να καταλάβουν το νησί. H κάθε διμοιρία καταλαμβάνει περίπου… από μισό. Τα αστεία αλλά και σοβαρά περιστατικά μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων δεν αργούν να πάρουν διαστάσεις τσουνάμι. Πείνα, τρέλα, έρωτες και στρατιώτες διατεθειμένοι να αλληλοσκοτωθούν για χάρη μιας γυναίκας, σε μια μάχη που αναμένεται να είναι πολλών ρίχτερ.

Οι πρωταγωνιστές

Στο «ΑΙΓΑΙΟ SOS» πρωταγωνιστούν οι Θοδωρής Αθερίδης («Straight Story», «Μια μέλισσα τον Αύγουστο», «Από έρωτα», «Τέλειοι ξένοι»), στον ρόλο του Κλεάνθη Χάρισμα, ο -για την ταινία- άρτι αφιχθείς από το Λος Άντζελες Πάνος Βλάχος («Love in the end», «Επτά Θανάσιμες Πεθερές», «Λατρεμένοι μου γείτονες», «Οι Βασιλιάδες», «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» και «Days Of Our Lives»(!) του NBC) ως ο Καρδιτσιώτης ΟΥΚάς Μαυρογιαννέας και η εντυπωσιακή και ταλαντούχα ηθοποιός Ευαγγελία Συριοπούλου («Τέλειοι Ξένοι», «Βάκχες», «Ημερολόγιο ενός Απατεώνα», «Δον Κιχώτης», «Άλλη Αίσθηση») ως η Ελληνοϊταλίδα Γκαμπριέλα Ρομάνι, αλλά και ο νέος ζεν πρεμιέ της ελληνικής σόου μπιζ Μιχάλης Λεβεντογιάννης («Τατουάζ», «Πιάφ», «Dogville») στον ρόλο του γόη Βαλάση! Μαζί τους ένα σπουδαίο καστ αναγνωρισμένων και νέων ηθοποιών, όπως οι: Nina Senicar, Δήμητρα Κολλά, Jerome Kaluta, Κωνσταντίνος Mπιμπής, Νικόλας Μίχας, Κωνσταντίνος Γεωργαλής, Κωνσταντίνος Αρνοκούρος, Κωνσταντίνος Μουταφτσής, Γιάννης Ζωγράφος, Σοφία Παυλίδου, Fu Yin

 

Ακολουθήστε το page για να ενημερώνεστε τακτικά για νέα της ταινίας:  https://www.facebook.com/aigaioSOS/

Ακολουθήστε το Instagram της ταινίας:
https://www.instagram.com/aigaioSOSmovie/

Website:
www.aigaiosos.gr