Οι Postmodern Jukebox Orchestra έρχονται στην Ελλάδα! (28+ 29/6)

Η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη υποδέχονται το συγκρότημα φαινόμενο, τους POSTMODERN JUKEBOX, που οι φανατικοί θαυμαστές τους σε όλο τον κόσμο αυξάνονται σε ταχύτατους ρυθμούς. 700 εκατομμύρια προβολές στο YouTube και 2,7 εκατομμύρια συνδρομητές, με τεράστιες πωλήσεις και εκατοντάδες sold out συναυλίες σε όλο τον κόσμο υπόσχονται ότι οι συναυλίες στην Ελλάδα θα είναι μοναδικές και αλησμόνητες, σαν τις επιτυχίες τους!

Η πιο επιτυχημένη vintage μπάντα, με τους εκατομμύρια θαυμαστές και τις sold out συναυλίες σ’ όλο τον κόσμο, στο πιο κεφάτο σόου του καλοκαιριού.
Οι μεγάλες επιτυχίες του σήμερα, σε μοναδικές – vintage – διασκευές.

Ανάμεσα στους 12 εξαίρετους καλλιτέχνες, υπάρχει και ένα ελληνικό στοιχείο…! Η πανέμορφη Ariana Savalas, η μικρότερη κόρη του θρυλικού Κότζακ, του δικού μας Τέλι Σαβάλας, με τη λαμπρή καριέρα σαν τραγουδίστρια της τζαζ και μόνιμος συνεργάτης του συγκροτήματος, θα έρθει στην αγαπημένη της Ελλάδα και υπόσχεται να μας χαρίσει αξέχαστες στιγμές με τη μοναδική φωνή της.

«Τι είναι τελικά το PostModern Juke Box; Μα ένα εκπληκτικό μουσικό όχημα, μία μαγική μουσική χρονομηχανή! Ένα συγκρότημα όχι με την συνήθη έννοια του όρου, αλλά με DNA επιστημονικής φαντασίας. Μία μπάντα που έρχεται από το μέλλον, να μας ταξιδέψει με ασφάλεια στο μουσικό παρελθόν, παίρνοντας μαζί μας στις αποσκευές της, όλα αυτά που αγαπάμε να ακούμε στο σήμερα.

Εκατοντάδες μεγάλες, τεράστιες επιτυχίες της ποπ κυρίως, αλλά και της ροκ σκηνής. Hits των διασημότερων τραγουδιστών, αγαπημένα σάουντρακ δημοφιλών ταινιών και τηλεοπτικών σειρών, ήχοι και νότες οικείες και λατρεμένες. Ακούσματα που παντρεύουν αρμονικά την ποιότητα με την υπερπαραγωγή και τη διασκέδαση, σ’ ένα ξέφρενο πάρτι που θυμίζει μεγάλα αμερικάνικα show θρυλικών εποχών. Με εξαιρετικές φωνές και ενορχηστρώσεις, πνευστά, βιολιά, θεατρικές performances, χορό, κλακέτες, κέφι και γέλιο!

Μία μπάντα που θα σας εντυπωσιάσει και θα λατρέψετε!

ΑΘΗΝΑ, ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ
ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΙΟΥΝΙΟΥ, 21:30

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΜΟΝΗ ΛΑΖΑΡΙΣΤΩΝ
ΠΕΜΠΤΗ 29 ΙΟΥΝΙΟΥ, 21:30

Προπώληση εισιτηρίων:
www.viva.gr, www.tickethour.com και στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ

Τιμές εισιτηρίων:
Ορθίων: 30€
Καθήμενοι: 45€