Χριστούγεννα στην πόλη με pop,rock και metal! Δύο vinyl bazaar τον Δεκέμβριο

Ετοιμαστείτε για τα πιο rock Χριστούγεννα στην πόλη! Ή και ποπ. Η επιλογή είναι δική σας. Αρκεί να αγαπάτε τη μουσική. Δύο pre-christmas vinyl bazaar έρχονται να σας φτιάξουν την διάθεση και να σας φέρουν σε επαφή με ήχους, συγκροτήματα, χρώματα και μουσικές.

Την Κυριακή, 10 Δεκέμβρη, για τους φίλους της metal μουσικής το X-Mas Metal Vinyl Bazaar πραγματοποιείται στο Underground cafe (A.Μεταξά 19-21, Εξάρχεια), από τις 10π.μ. έως τις 6 μ.μ. Με μέταλ στα ηχεία, ο μισός χώρος θα συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά ως καφετέρια ενώ στον άλλο μισό, όσοι βρεθούν στο μπαζάαρ θα μπορούν να βρουν CD, LP, SINGLE, μπλουζάκια και πολλές πολλές προσφορές.

Μια Κυριακή αργότερα, στις 17, έρχεται το καθιερωμένο προ-χριστουγεννιάτικο Vinyl Bazaar του AΝclub. Όσοι το επισκεφθούν θα βρουν μουσική από όλα τα ρεύματα, rock, pop, soul, heavy, punk, 60’s, 70’s, 80’s surf και garage, σπάνια βινύλια, μπλουζάκια με στάμπες γνωστών συγκροτημάτων, μέχρι και αφίσες αγαπημένων καλλιτεχνών, αλλά και βιβλία, όλα σε μοναδικές τιμές.

Ζεστός καφές και δροσερή μπύρα θα ρέουν άφθονα και θα προσφέρονται με το εισιτήριο της εισόδου (3 € συμπεριλαμβανομένου καφέ ή μπύρας). Το bazaar ξεκινά στις 11:00.

Ξεσκονίστε την δισκοθήκη σας λοιπόν. Τι λείπει;

Λ.B.