Diplomats in Concert in Athens: Αντίστροφη μέτρηση για τη φετινή συναυλία για τα Παιδικά Χωριά SOS!

 

Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, Πρέσβεις, διπλωμάτες, μέλη των οικογενειών τους και Έλληνες λυρικοί καλλιτέχνες συναντώνται την Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018 και ώρα 20:00, στην αίθουσα του Φιλολογικού Συλλόγου Παρνασσός (Πλ. Γεωργίου Καρύτση 8, Αθήνα), σε μία ξεχωριστή μουσική εκδήλωση υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εξωτερικών, με σκοπό την ενίσχυση του έργου των Παιδικών Χωριών SOS.

Αυτή τη χρονιά συμμετέχουν Πρέσβεις και μέλη του διπλωματικού σώματος από Αυστρία, Γερμανία, Γεωργία, Ιαπωνία, Ιταλία, Καζακστάν, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Μολδαβία, Ουκρανία, Παλαιστίνη, Πολωνία, Ρουμανία,Σλοβενία και Τσεχία.Επίσης,συμμετέχουν η διεθνούς φήμης σοπράνο Cellia Caterina Costea (φωτό αριστερά),  ο βραβευμένος φλαουτίστας Στάθης Καραπάνος, το Jazzduo του Τάκη Φαραζή και ο διακεκριμένος πιανίστας Δημήτρης Γιάκας.

Θα ακουστούν έργα των Debussy, Chopin, Bizet, Nicolae Bretan, Μίκη Θεοδωράκη καθώς και Jazz διασκευές των Charlie Haiden, Giannis Balikos και Harold Arlen.Η βραδιά θα κλείσει με την πρωτότυπη πλέον χορωδία, υπό τη διεύθυνση του Μαέστρου της Εθνικής Λυρικής Σκηνής κ. Αγαθάγγελου Γεωργακάτου.

Το σχεδιασμό του φωτισμού της βραδιάς και φέτος θα προσφέρει η διεθνούς φήμης και βραβευμένη με ΕΜΜΥ για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 Ελευθερία Ντεκώ.

Την επιμέλεια και την οργάνωση παραγωγής έχει ο καλλιτέχνης της Εθνικής Λυρικής Σκηνής Νίκος Τσαούσης.

Τα έσοδα της φετινής εκδήλωσης θα συμβάλλουν στην κάλυψη των αναγκών λειτουργίας του νέου Παιδικού Χωριού SOS στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Προσκλήσεις για την εκδήλωση διατίθενται μόνο από τα γραφεία των Παιδικών Χωριών SOS, Καρ. Σερβίας 12-14 (1ος όροφος), τηλ. 210-3313661, στην τιμή των 30,00 και 20,00 ευρώ και περιλαμβάνουν τη δεξίωση, που θα ακολουθήσει μετά την εκδήλωση. Η διάθεση των προσκλήσεων έχει ήδη ξεκινήσει.

Χορηγοί εκδήλωσης:Groupama, Όμιλος Μυτιληναίος

Υποστηρικτές: Ρουμανο-Ελληνικός Πολιτιστικός Σύλλογος (Αρμονία)

Xoρηγοί επικοινωνίας: Καθημερινή, ΕΡΤ

 

Κεντρική φωτό: Στάθης Καραπάνος