Η επανένωση των Abba μετά από 35 χρόνια, με 2 νέα τραγούδια!

35 χρόνια μετά τη διάλυση τους το σουηδικό συγκρότημα Abba ανακοίνωσε σήμερα την ηχογράφηση δύο νέων τραγουδιών.

To θρυλικό συγκρότημα, που έχει πουλήσει πάνω από 381 εκατομμύρια άλμπουμ και σίνγκλ σε όλο τον κόσμο, επέλεξε τον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram για να δημοσιοποιήσει τη σχετική ανακοίνωση, που όπως ήταν αναμενόμενο ξετρέλανε τους φίλους του διαδικτύου.

“Η απόφαση να προχωρήσουμε σε ένα συναρπαστικό πρόγραμμα εικονικής περιοδείας είχε μια απροσδόκητη συνέπεια. Όλοι αισθανθήκαμε ότι, μετά από περίπου 35 χρόνια, θα ήταν διασκεδαστικό να επανενωθούμε και να πάμε σε ένα στούντιο ηχογράφησης. Έτσι και κάναμε. Και ήταν σαν ο χρόνος να σταμάτησε και σαν να είχαμε πάει σε σύντομες διακοπές. Μια εξαιρετικά ευχάριστη εμπειρία!”, περιγράφει η λεζάντα στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Το ένα από τα δύο πολυαναμενόμενα τραγούδια φέρει τον τίτλο “Έχω ακόμη πίστη σε σένα” και θα παρουσιαστεί σε ειδική τηλεοπτική εκπομπή παραγωγής NBC και BBC τον προσεχή Δεκέμβριο, όπως ευελπιστεί το συγκρότημα.

“Μπορεί να έχουμε μεγαλώσει, αλλά αυτό το τραγούδι είναι ολοκαίνουριο”, έκλεινε η ανακοίνωση των Αgnetha, Benny, Björn και Anni-Frid.