To BBC αποθεώνει την Φουρέιρα ως... άλλη Beyonce

Δεν είναι και λίγο να σε αποθεώνει το BBC…

Λίγα 24ωρα πριν τον μεγάλο τελικό του Σαββάτου, η Ελένη Φουρέιρα χαρακτηρίζεται ως το φαβορί της Eurovision από το βρετανικό δίκτυο μεταδόσεων.

Το δημοσίευμα είναι εκτενές και περιγράφει όλη τη διαδρομή της τραγουδίστριας, αναφέροντας ότι είναι μία από τις μεγαλύτερες ποπ σταρ της Ελλάδας που γεννήθηκε στην Αλβανία και μετακόμισε με την οικογένειά της στην Ελλάδα κατά τη δεκαετία του ’90 παραθέτοντας λόγια της: “Ξεκινήσαμε μια νέα ζωή από το μηδέν στην Ελλάδα. Ήταν πολύ δύσκολο για μένα και την οικογένειά μου. Είχα πολλά όνειρα και ήθελα να γίνω πετυχημένη”.

Το δημοσίευμα γίνεται όλο και πιo κολακευτικό, όταν διαβάσει κανείς το ακόλουθο: “Το τρίλεπτο σόου του Fuego περιλαμβάνει μια έντονη χορογραφία και τίναγμα μαλλιών που θα έκανε περήφανη ακόμη και την Beyonce”

Όταν τη συγκρίνουν με τις κινήσεις της Beyonce απαντάει ότι αυτό συμβαίνει γιατί η Αμερικανίδα σταρ είναι “η καλύτερη, των καλύτερων, των καλύτερων“.

Μιλώντας για την ερμηνεία της και τη χορογραφία λέει ότι δεν είναι καθόλου εύκολη. “Πεθαίνω πάνω στη σκηνή. Δεν είναι εύκολο να τα κάνεις όλα -το τραγούδι και το χορό μαζί”, επισημαίνει.

Η πλέον χαρακτηριστική της κίνηση είναι το τίναγμα των μαλλιών που το ονομάζει «hairography».

Αναφερόμενη στην Κύπρο την αποκαλεί “τρίτη πατρίδα” της έπειτα από την πρόταση να εκπροσωπήσει τη χώρα στη Eurovision 2018.

Η Κύπρος δεν έχει κερδίσει ποτέ τη Eurovision και έκαναν πολλά για να το πετύχουν με το Fuego (που σημαίνει «φωτιά» στα Ισπανικά).

Φέτος τα στοιχήματα για την Κύπρο έχουν πάρει όντως “φωτιά” και η Φουρέιρα εξελίσσεται στην αγαπημένη των bookies για την πρωτιά.

Λέτε ο τίτλος του τραγουδιού να βγει προφητικός;

Προς το παρόν ας απολαύσουμε ακόμη μια φορά πριν τον μεγάλο τελικό την (Beyonce) Φουρέιρα: