Η Danielle Collins στο Λουτράκι 

Ευχάριστα νέα για τη διατήρηση της νεότητας!

Η κορυφαία yoga face expert επισκέπτεται πάλι τη χώρα μας και θα είναι στο Λουτράκι αυτό το Σαββατοκύριακο για να μας δώσει μαθήματα ευεξίας και να μοιραστεί μαζί μας τα μυστικά της γυμναστικής προσώπου που η ίδια εφαρμόζει και διδάσκει με μεγάλη επιτυχία σε όλο τον κόσμο.

 

Τα νέα πολυτελή ξενοδοχεία Wyndham Loutraki Poseidon Resort και Ramada Loutraki Poseidon Resort, σε συνεργασία με το συνδρομητικό τηλεοπτικό κανάλι Body in Balance, προσφέρουν στους επισκέπτες του ξενοδοχειακού συγκροτήματος μοναδικά διήμερα πακέτα ευεξίας και αναζωογόνησης από καταξιωμένες διεθνείς wellness trainers. Μέσω ειδικών προγραμμάτων αεροβικής γυμναστικής, yoga και pilates οι ειδικοί αποκαλύπτουν τα μυστικά της απαλλαγής από το στρες και της κατάκτησης της σωματικής και πνευματικής υγείας.

Η Danielle Collins, η διεθνούς φήμης Face Yoga Ιnstructor, έρχεται στην Ελλάδα στις 14 & 15 Οκτωβρίου για ένα διήμερο ευεξίας και φροντίδας στα πολυτελή ξενοδοχεία του Loutraki Poseidon Resort!
Η Υοga δεν αναζωογονεί μόνο σώμα και ψυχή αλλά βοηθά να διώξουμε τα σημάδια της κούρασης. Γυμναστική και διατροφή είναι τα πιο ισχυρά όπλα αντιγήρανσης και για το πρόσωπο, όπως αποκαλύπτει η ίδια η Danielle Collins!
Εκτός από τις εμφανίσεις της στο BBC και κορυφαία περιοδικά όπως η Vogue, η Danielle προσφέρει ατομικές συνεδρίες στο στούντιο της στην Αγγλία και μέσω Skype, ενώ διδάσκει τις τεχνικές μέσω σειράς μαθημάτων.
Οι επισκέπτες του ξενοδοχείου θα έχουν τη χαρά να γνωρίσουν από κοντά την κορυφαία Face Yoga Instructor και να πάρουν συμβουλές ομορφιάς κι αντιγήρανσης.

Για πληροφορίες & κρατήσεις επικοινωνήστε στο 27440 67938.

Danielle Collins: ασκήσεις για το πρόσωπο (video)

http://www.bodyinbalance.gr/video/danielle-collins-askiseis-gia-prosopo