Οι αξίες της Ν. Δ. Είναι αδιαπραγμάτευτες

Στην Ελλάδα της κρίσης που βαθαίνει συνεχώς εξαιτίας της κυβερνητικής ανικανότητας να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, η πραγματικότητα αποδεικνύει ότι η πολιτική της αλήθειας του Κυριάκου Μητσοτάκη αποτελεί τη μόνη λύση για τη χώρα.
Ο κύριος στόχος που είναι η ανάπτυξη, δεν μπορεί να επιτευχθεί με κάποιο μαγικό ραβδί, αλλά χρειάζεται όλοι ενωμένοι, με σκληρή δουλειά να αγωνισθούμε γυρνώντας την πλάτη στις προσωπικές φιλοδοξίες και στην ατομική προβολή.
Δεν χρειάζονται πλέον μεγάλα λόγια, ούτε διαπιστώσεις, γιατί κάθε μήνας που περνά καταγράφεται ως ο χειρότερος στην ιστορία της χώρας. Εκείνο που είναι απαραίτητο και τελικά αποτελεσματικό είναι όλοι οι Έλληνες να παλέψουμε ενωμένοι με τους νεοδημοκράτες ως τους καλύτερους εργάτες σ’ αυτή την προσπάθεια. Να αποτελέσουμε το παράδειγμα εργατικότητας, ανιδιοτέλειας και ενότητας, αφού τελικά εμείς θα αναλάβουμε το δύσκολο έργο της εξόδου της χώρας από την κρίση.
Σ’ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ. Τέτοια επιζήμια λάθη του παρελθόντος δεν χωρούν στην αναζωογονημένη και σύγχρονη ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη, η οποία μέσα από την οργανωτική ανασυγκρότηση επιλέγει τους καλύτερους για να διαχειριστούν τη σκληρή δουλειά των στελεχών, των οπαδών, των φίλων του κόμματος και όλων των Ελλήνων. Μ’ αυτό τον τρόπο θα πετύχουμε γιατί όντως είμαστε οι καλύτεροι και αυτοί που τελικά θα φέρουν ξανά της ελπίδα, την προοπτική και την ανάπτυξη στη χώρα.
Είμαστε αυτοί που χωρίς φλυαρία και με σημαία τη συνεχή προσπάθεια θα δώσουμε στους Έλληνες αυτό που χρόνια επιδιώκουν. Την έξοδο από την κρίση.