Το τηλεκοντρόλ μετατρέπεται σε σφυρί και το χέρι σου σε σφεντόνα...

Γυρνάς από την δουλειά, πετάς τα κλειδιά στο τραπέζι, κάθεσαι για λίγο στον καναπέ και αμέσως στα χέρια σου παίρνεις το τηλεχειριστήριο. Γνωστή η ιεροτελεστία… Πατάς το κόκκινο κουμπάκι, αρχίζεις το ζάπινγκ και παράλληλα προσπαθείς να βάλεις και μια μπουκιά στο στόμα σου.

Survivor ξέρεις πως δεν έχει και ξαφνικά βρίσκεσαι στο απόλυτο δίλημμα…

Να δω τις επαναλαμβανόμενες επαναλήψεις του Mega ή Star Academy στο E Tv;

Το δάκτυλό σου τρεμοπαίζει στα κουμπιά του τηλεκοντρόλ… Βλέπεις το Μένιο, ή καλύτερα τον ακούς να έχει στήσει σε εκτελεστικό απόσπασμα την ελληνική γλώσσα… Νιώθεις το μέτωπό σου ήδη ιδρωμένο!

Ξαφνικά η κάμερα γυρίζει στον Καρβέλα.

Κρέμεσαι από το στόμα του. Ξέρεις ότι τον ρόλο που πρέπει να παίξει, τον παίζει και μάλιστα με το παραπάνω… Και μπαμ αρχίζει! Το στόμα στραβώνει, το τηλεκοντρόλ πέφτει στο πάτωμα, οι μπαταρίες χάνονται…

Τρόμος στο δωμάτιο… Ψάχνεις τις μπαταρίες! Τα πιο εφιαλτικά δευτερόλεπτα της ζωής σου. Παράλληλα κάποιος ατάλαντος με ένα μικρόφωνο στα χέρια σκοτώνει πραγματικά το Ρέμο!

Μα πόσο ακόμα;

Κι όμως βρίσκεις τις μπαταρίες, όμως τα χέρια σου συνεχίζουν να τρέμουν… Με ένα μαξιλάρι προσπαθείς να βουλώσεις τα αυτιά σου και να κλείσεις παράλληλα τα μάτια σου!

Και τελικά τα καταφέρνεις. Ψάχνεις το κόκκινο κουμπί… Έχεις τυφλωθεί…

Δεύτερο μπαμ! Ο Κωστόπουλος ξεκινάει την κριτική! Την ίδια στιγμή μια τσίχλα -ναι τσίχλα- εκσφεντονίζεται από τον μεγαλοσυνθέτη-τραγουδιστή-δικηγόρο-στοχαστή ως ένδειξη σεβασμού σε μια διαγωνιζόμενη!

Τα λόγια περισσεύουν, οι μπαταρίες χάνονται ξανά, το τηλεκοντρόλ μετατρέπεται σε σφυρί και το χέρι σου σε σφεντόνα…

Μια είναι η λύση και ακούει στο όνομα καταστροφή! Το “χαζοκούτι” πρέπει να καταστραφεί!

3, 2, 1

Καληνύχτα ελληνική τηλεόραση!