Απάντηση Πανοτόπουλου: Είμαι περήφανος – Τα χέρια μου είναι μουτζουρωμένα, όχι λερωμένα

Στα σημερινά δημοσιεύματα, τα οποία έχουν ως μοναδικό σκοπό να αντιπολιτευτούν τον Παύλο Πολάκη -και κατ’ επέκταση την κυβέρνηση- απάντησε ο αντιπρόεδρος της ΑΕΜΥ και εντεταλμένος στο ΓΝ Θήρας, Χαράλαμπος Πανοτόπουλος. Η εφημερίδα Δημοκρατία θεωρεί μεμπτό το γεγονός, πως ο νέος επικεφαλής του νοσοκομείου στο παρελθόν ήταν ιδιοκτήτης βουλκανιζατέρ:

“Με τη σαπίλα που κυκλοφορεί στο χώρο, περνάει από το μυαλό μου να θεωρήσω μομφή για μένα τα σχεδόν 20 χρόνια προϋπηρεσίας ως διοικητικός υπάλληλος σε μια από τις μεγαλύτερες εφημερίδες της χώρας. Μετά πάλι σκέφτομαι ότι καμία δουλειά δεν είναι ντροπή, ειδικά όταν επιστρέφεις σπίτι σου κάθε μέρα με χέρια ματωμένα και μουντζουρωμένα, αλλά ΟΧΙ “ΛΕΡΩΜΕΝΑ”. Είμαι πολύ υπερήφανος για το συνεργείο που ΕΙΧΑ και ακόμα πιο υπερήφανος που η αποστολή μου στη Σαντορίνη έχει ήδη αρχίσει να ενοχλεί πολλούς. Μέχρι τελευταίας ρανίδας για κάθε πολίτη, για τη δικαιοσύνη και την ανθρωπιά” σημειώνει ο Χαράλαμπος Πανοτόπουλος.

Το παράδοξο είναι πως τα ΜΜΕ που υποστήριζαν τις κυβερνήσεις που ήθελαν να ξεπουλήσουν το Νοσοκομείο σε ιδιώτες και να στερήσουν από τον Λαό της Σαντορίνης τη δημόσια και δωρεάν υγεία, …κόπτονται για το εργασιακό παρελθόν του νέου διοικητή. Πάντως, με τέτοιου είδους επιθέσεις η εκτίμηση και η αναγνώριση των Σαντορινιών σε όσους μάχονται για το καλό του νοσοκομείου δεν πρόκειται να αλλάξει.

Άλλωστε, στο τέλος θα γίνει απολογισμός. Έτσι και αλλιώς το έργο της νέας διοίκησης δεν θα είναι εύκολο.

Θυμηθείτε εδώ την Νεοδημοκράτισα έπαρχο Θήρας να δηλώνει: «Δόξα το Θεό που έχουμε και το νοσοκομείο»

Θέση πήρε και ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης: