Δημοσίευμα από fthis.gr: Ο Γιάννης Πολίτης με τα "καμάρια" του στο Μέγαρο της Παλαιάς Βουλής

Στην βράβευση διακεκριμένων προσωπικοτήτων με καταγωγή από τα Επτάνησα, από την Ένωση Επτανησίων Ελλάδα, βρέθηκε στο Μέγαρο Παλαιάς Βουλής, το απόγευμα της Κυριακής 24 Νοεμβρίου, ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής Γιάννης Πολίτης συνοδευόμενος από την σύζυγό του και τους δύο του γιους. Ο Γιάννης Πολίτης ήταν ανάμεσα στους βραβευθέντες της βραδιάς εκπροσωπώντας τον τόπο καταγωγής του, το Μεγανήσι, παρουσία πλήθους κόσμου.

Ο Γιάννης Πολίτης έδωσε το “παρών” στην λαμπερή βραδιά έχοντας στο πλευρό του τους δύο του γιους, τον 12χρονο Λάμπρο και τον 9χρονο Σωτήρη και την σύζυγό του, σε μια σπάνια κοινή τους δημόσια έξοδο. Οι γιοι του παρουσιαστή αν και διάφεραν στυλιστικά μιας και ο ένας φόρεσε κοστούμι, πουκάμισο και γραβάτα και ο άλλος το φούτερ του, είχαν κοινό τους χαρακτηριστικό εκτός από την γλυκύτητά τους, την αμηχανία τους μπροστά στον φωτογραφικό φακό που άστραψε για να τους απαθανατίσει. Ο Γιάννης Πολίτης, εκτός από τους γιους του, είχε κοντά του στην βράβευσή του και την κομψή σύζυγό του Μαρία Κωστοπούλου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός από τον Γιάννη Πολίτη και άλλοι γνωστοί Έλληνες επώνυμοι τιμήθηκαν και αναμέσά τους ήταν ο Μίμης Πλέσσας και η Τζένη Ρουσσέα εκπροσωπώντας την Ζάκυνθο, ο Σάκης Ρουβάς εκπροσωπώντας την Κέρκυρα και η Μαρία Φαραντούρη εκπροσωπώντας την Κεφαλλονιά.