Τους τηγανίζει ο Παυλίδης...

Σας την έσκασα, λέει τώρα στην ηγεσία του κόμματός του και στους συναδέλφους του ο Αριστοτέλης Παυλίδης. Όχι μόνο δεν παραιτείται αλλά προαναγγέλλει ότι ετοιμάζεται να θέσει ξανά υποψηφιότητα για να συνεχίσει την πολυετή πολιτική του σταδιοδρομία. 
Το μήνυμα στη Ρηγίλλης το έστειλε μέσω Ρόδου όπου μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό είπε σε τόνο θριαμβευτικό: «Προχωράμε». Την ίδια ώρα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και συνάδελφοί του βουλευτές- ο καθένας με τον τρόπο του- του ζητούσαν να παραιτηθεί. Ο κ. Αρ. Παυλίδης όμως δεν δείχνει διατεθειμένος και κάνει καψώνια στην κυβέρνηση, παρ΄ ότι η συντριπτική πλειονότητα των πολιτών ζητά από τον Πρωθυπουργό να τον διώξει. Και το χειρότερο: Οι ίδιοι ψηφοφόροι της Ν.Δ. σύμφωνα με τα γκάλοπ λένε «να φύγει ακόμη και εάν χρειαστεί να γίνουν εκλογές». Τι θα κάνει ο Πρωθυπουργός; Άλλοι λένε ότι θα αφήσει την υπόθεση να ξεχαστεί, άλλοι ότι θα ανακοινώσει ότι δεν θα είναι υποψήφιος και οι πιο τολμηροί υποστηρίζουν ότι θα τον απομακρύνει από την Κοινοβουλευτική Ομάδα και μάλιστα άμεσα.

ΤΟ ΠΑΣΟΚπάντως έχει αποφασίσει να μην αφήσει το θέμα να περάσει έτσι. Ο Γιώργος Παπανδρέου εξαπέλυσε χθες την πιο σκληρή προσωπική επίθεση κατά του Πρωθυπουργού τον οποίο χαρακτήρισε απολύτως υπεύθυνο για το κουκούλωμα των σκανδάλων και μίλησε για «μεγάλη ήττα της κυβέρνησης στην ψηφοφορία». Η μεγάλη προσωπική κόντρα των δύο αρχηγών χωρίς αμφιβολία θα κορυφωθεί τις προσεχείς ημέρες. Η αυλαία της προεκλογικής περιόδου έχει ανοίξει και μέχρι τις 7 Ιουνίου θα δούμε πράγματα και θαύματα καθώς ο Γιώργος Παπανδρέου θα προσπαθεί να κρατήσει την ψαλίδα ανοιχτή και ο Κώστας Καραμανλής να την κλείσει.

ΜΕΣΑσ΄ αυτήν τη βαριά ατμόσφαιρα, υπάρχουν και κάποιοι που χαίρονται γιατί οι δουλειές τους πάνε από το καλό στο καλύτερο. Είναι οι εισαγωγείς των πανάκριβων αυτοκινήτων οι οποίοι δεν προλαβαίνουν να πουλάνε. Είναι προφανές ότι η μείωση στα τέλη ταξινόμησης βοήθησε τους έχοντες και κατέχοντες αλλά και κάποιους… επιπόλαιους. Εκείνους που δανείζονται από τις τράπεζες με δυσμενείς όρους για να κυκλοφορούν με κουρσάρες και φανταχτερά τζιπ.

 

Το άρθρο δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα “ΤΑ ΝΕΑ “