Βιντεοκλάμπ «το Μαξίμου»

Από συρτάρι σε συρτάρι μπαινόβγαινε η ροζ κασέτα με τις ερωτικές στιγμές του Ζαχόπουλου, για να φθάσει στο παρά πέντε στα χέρια του αρμοδίου- που στην περίπτωσή μας είναι ο 2ος τακτικός ανακριτής. 
Πριν από 15 ημέρες η περιβόητη κασέτα, για την οποία δίνουν και παίρνουν τα σενάρια, έφθασε στο Μέγαρο Μαξίμου από κάποιον δημοσιογράφο, όπως υποστηρίζουν, που μάλλον δεν θα τον μάθουμε ποτέ.

Οι συνεργάτες του Πρωθυπουργού υποστηρίζουν ότι επειδή περιείχε μόνον ερωτικές στιγμές- επομένως ήταν προσωπικά δεδομένα- δεν μπορούσαν να τη στείλουν στον εισαγγελέα. Την έστειλαν, όπως λένε, μετά την απόπειρα αυτοκτονίας «για να βοηθήσουν το έργο της Δικαιοσύνης». Ο εισαγγελέας, που παρέλαβε την κασέτα την Παρασκευή- πριν καν προσέλθει στην Ασφάλεια η κατηγορούμενη πλέον Εύη Τσέκου – δεν μπήκε καν στον κόπο να αιτιολογήσει την ύποπτη καθυστέρηση που επέδειξε μέχρι να την παραδώσει στον ανακριτή. Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του.

Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ πάντως ήδη έχει βγάλει τα δικά της: στο ΠΑΣΟΚ χρησιμοποιούν πολύ σκληρή γλώσσα και στρέφουν τα βέλη τους εναντίον του Πρωθυπουργού για τα όσα συνέβησαν στο υπουργείο Πολιτισμού επί παντοδυναμίας Ζαχόπουλου. Μάλιστα, στη Χαριλάου Τρικούπη λένε ότι αυτό είναι μόνον η αρχή και έπεται συνέχεια… ΟΣΟ για την 35χρονη Εύη Τσέκου ισχύει το… πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένη. Για την ακρίβεια μπήκε από χθες στο κελί της στις φυλακές Κορυδαλλού και μέχρι στιγμής τουλάχιστον πληρώνει τον λογαριασμό για όλη την παρέα.

Η ΥΠΟΘΕΣΗ Ζαχόπουλου, η οποία όπως όλα δείχνουν θα κυριαρχήσει για μεγάλο διάστημα στην επικαιρότητα, δεν είναι η μόνη καυτή πατάτα που έχει στα χέρια της η κυβέρνηση. Χθες, έπεσε η πρώτη βόμβα για το Ασφαλιστικό από τον πρόεδρο της Επιτροπής για τα βαρέα και ανθυγιεινά κ. Π. Μπεχράκη. Τι λέει η πρόταση; Παράταση του χρόνου εργασίας έως και 7 χρόνια των εργαζόμενων στα βαρέα, μείωση των μισθών από 50 έως 200 ευρώ και περιορισμό των συντάξεων έως και 11%.

ΚΑΙ ΜΕΤΑ το Ασφαλιστικό ακολουθούν και νέοι φόροι. Σωστά διαβάζετε, και μάλιστα φόροι με ορίζοντα τριετίας που θα φθάσουν τα 16,6 δισ. ευρώ. Ο στόχος, όπως υποστηρίζουν οι αρμόδιοι, είναι να μηδενίσουν το δημοσιονομικό έλλειμμα έως το 2010. Αυτά, και μέχρι τότε όποιος αντέξει…

 

Το άρθρο δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα “ΤΑ ΝΕΑ “