Πόλεμος γαλάζιων συμμοριών στο Δημόσιο

«Στον χώρο μας δεν έγινε ποτέ κάθαρση. Και πρέπει να γίνει. Όποιος δεν το αντιλαμβάνεται, παίζει το παιχνίδι της Ν.Δ.». Με αυτή την αιχμηρή φράση απαντά η κ. Βάσω Παπανδρέου στην ερώτηση ποιους εννοούσε όταν είπε ότι κάποιοι πλούτισαν από το κόμμα της.

Αναφερόμενη στο σκάνδαλο της Ζίμενς λέει με έμφαση: «Αν υπήρξαν στελέχη του ΠΑΣΟΚ που μετείχαν σε τέτοιες συναλλαγές, να πληρώσουν το τίμημα».

Παράλληλα επιτίθεται με δριμύτητα στην κυβέρνηση. Την κατηγορεί για «γελοιοποίηση και καταρράκωση της πολιτικής ζωής του τόπου», ενώ επιτίθεται κατά δικαστικών οι οποίοιόπως λέει«δεν σέβονται το λειτούργημά τους».

Η πρώην υπουργός διατυπώνει σαφείς και ξεκάθαρες απόψεις για τα εσωκομματικά προβλήματα του ΠΑΣΟΚ και επισημαίνει ότι η ενότητα είναι απαίτηση της κοινωνίας. «Ο κίνδυνος της διάσπασης του ΠΑΣΟΚ είναι πλέον μακριά. Οι εμπλεκόμενοι στη σύγκρουση έβαλαν τα σπαθιά στις θήκες», λέει χαρακτηριστικά και τονίζει: «Εγώ πάντως δεν επιθυμώ ούτε το ΠΑΣΟΚ να ξεφορτωθεί τον Βενιζέλο ούτε ο Βενιζέλος το ΠΑΣΟΚ».

ΕΙΠΕ

ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΟΙ ΚΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΣ ΗΤΑΝ ΣΕ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΙΑ ΣΥΝΔΙΑΛΛΑΓΗ

Έχετε εσείς καμία αμφιβολία ότι έτσι έγιναν τα πράγματα; Δεν το νομίζω. Πρόκειται για πρωτοφανή γελοιοποίηση των θεσμών και καταρράκωση τηςπολιτικής ζωής του τόπου από την πολιτική που ακολουθούν τακυβερνητικά στελέχη

Το άρθρο δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα “ΤΑ ΝΕΑ “