Βιάζονται ΠΑΣΟΚ - Ν.Δ. για τα ψηφοδέλτια

Επιταχύνουν τα κόμματα την προετοιμασία των ψηφοδελτίων τους, ώστε να «αποδεσμεύσουν» το ταχύτερο όλους τους υποψηφίους τους για τη «μάχη του σταυρού». Στις 25 Φεβρουαρίου το ΠΑΣΟΚ θα δώσει στη δημοσιότητα τα ψηφοδέλτια ­ πλην ίσως αυτό της Επικρατείας. Η Νέα Δημοκρατία προσανατολίζεται και αυτή για την ίδια περίοδο. Η καθυστέρηση έχει δημιουργήσει τριβές μεταξύ τοπικών στελεχών της αξιωματικής αντιπολίτευσης και ο χρόνος που υπολείπεται μέχρι τις εκλογές εκτιμάται ότι δεν θα εξαλείψει τις αντιπαραθέσεις.

Μέσα στα προβλήματα που υπάρχουν στο κόμμα της Ν.Δ. είναι και οι αρνήσεις στελεχών να αποδεχθούν το χρίσμα του υποψηφίου. Ενδεικτική είναι η άρνηση του κ. Γ. Πιπερόπουλου, καθηγητή στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, ο οποίος όταν διαπίστωσε ότι από τη Ρηγίλλης «διαρρέει» το όνομά του, δήλωσε ότι δεν επιθυμεί να είναι υποψήφιος.

Από την πλευρά του το κυβερνών κόμμα ελπίζει ότι με τις εσωκομματικές εκλογές και το «ξεκαθάρισμα» που γίνεται ήδη θα αποφευχθούν προσωπικές αντιπαραθέσεις. Η τελική έγκριση ψηφοδελτίων θα γίνει από την Κεντρική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ που θα συνεδριάσει το απόγευμα της 25ης Φεβρουαρίου. Προηγουμένως το Εκτελεστικό Γραφείο υπό τον κ. Κ. Σημίτη θα έχει βάλει την τελευταία «πινελιά».

Οι εσωκομματικές εκλογές θα γίνουν την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου σ’ όλη τη χώρα, με βάση διαδικασίες που θα καθορίσει το Εκτελεστικό Γραφείο. Ανοιχτά θέματα είναι το αν θα γίνουν προκριματικές στις μονοεδρικές (για να αποφευχθούν τυχόν σκληρές κόντρες), αν θα εξαιρεθούν οι υποψήφιοι μέλη της Κεντρικής Επιτροπής και αν θα αρθεί το ασυμβίβαστο για ορισμένα κομματικά στελέχη που η συμμετοχή τους κρίνεται αναγκαία στα ψηφοδέλτια. Το Εκτελεστικό Γραφείο πάντως θα στείλει «μήνυμα» προς τα μέλη να ενισχυθούν στις εσωκομματικές διαδικασίες νέες υποψηφιότητες με απήχηση στην κοινωνία, καθώς και γυναίκες.

ΠΑΣΟΚ

Την Κυριακή οι εσωκομματικές εκλογές σε όλη τη χώρα

Τα ονόματα των υποψηφίων και πιθανών υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ στις περιοχές Πελοποννήσου, Θεσσαλίας, Κρήτης, Αιγαίου και Ιονίου, έχουν ως εξής:

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

ΑΧΑΪΑ. Οι νυν βουλευτές Α. Φούρας, Λ. Γεωργακόπουλος, Δημ. Κατσικόπουλος, Δημ. Κουτσόγιωργας, Αλ. Χρυσανθακόπουλος, Κ. Σπηλιόπουλος. Για τις υπόλοιπες θέσεις πιθανοί υποψήφιοι είναι: Μαρία Θωμά, Γιώργος Θωμάς, Π. Βουρνάς, Τιτίνα Πανταζή, Κ. Αργυρόπουλος, Δημ. Αναργύρου, Μ. Κυριακοπούλου, Δ. Πεφάνης, Γρ. Σολωμός, Απ. Κατσιφάρας, Αθ. Κανελλόπουλος, Χρ. Λιακόπουλος, Χ. Δημόπουλος, Δ. Παπαζαφείρης, Ρέα Γαλανάκη.

ΗΛΕΙΑ. Οι νυν βουλευτές Δημ. Γεωργακόπουλος, Ι. Σκουλαρίκης, Ι. Ζαφειρόπουλος, Α. Πετραλιάς. Πιθανοί υποψήφιοι: Γ. Κουτσούκος, Γ. Κατρίνης, Γ. Χρονόπουλος, Δημ. Ευσταθοπούλου, Γ. Νικολακόπουλος, Α. Κολλάς, Α. Διαμαντοπούλου κ.ά. Έχει προταθεί και ο πρώην νομάρχης, Θ. Ράλλης.

ΚΟΡΙΝΘΙΑ. Οι νυν βουλευτές Θ. Κοτσώνης και Ι. Ποττάκης. Σίγουρος υποψήφιος θα είναι ο Α. Χωρέμης και πιθανοί οι Ν. Μπακούλης, Σπηλιόπουλος, Θαν. Παπαχριστόπουλος, Μαρία Παπανδρέου.

ΑΡΓΟΛΙΔΑ. Ο νυν βουλευτής Γ. Θωμόπουλος. Πιθανοί οι Β. Κόκκας, Μελίδης (ή η κόρη του Δ. Καμιτζή), Π. Τζαβέλλας, Καραμπής, Γ. Δημάκης, Σοφία Γκιόλα και Κατερίνα Τζαννετουλάκου.

ΛΑΚΩΝΙΑ. Ο νυν βουλευτής και υφυπουργός Γεωργίας δεν θα είναι, με επιθυμία του, υποψήφιος, καθώς θέλει να συμβάλει στην ανανέωση του ψηφοδελτίου. Για τις θέσεις των υποψηφίων παίζουν τα ονόματα των Ν. Μιχαλόπουλου, Ηλία Παναγιωτακάκου, Λ. Γρηγοράκου, Τασίας Κανελλοπούλου, Γ. Πουλοκέφαλου.

ΜΕΣΣΗΝΙΑ. Οι νυν βουλευτές Στ. Μπένος, Π. Κατσιλιέρης και Ι. Γιαννακόπουλος. Πιθανοί υποψήφιοι: Δ. Κουσελάς, Δ. Αλευράς, Θ. Σακελλαρόπουλος, Γ. Σταματελόπουλος, Αλ. Βλαχόπουλος, Ελένη Μιχοπούλου.

ΑΡΚΑΔΙΑ. Οι νυν βουλευτές Δημ. Ρέππας και Ρ. Σπυρόπουλος. Πιθανοί υποψήφιοι οι Βαγ. Γιανννακούρας, Γ. Γιαννόπουλος, Γ. Παπαηλιού, Γ. Παναγοπούλου κ.ά.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ

ΛΑΡΙΣΑ. Οι νυν βουλευτές Ν. Φαρμάκης, Φ. Χατζημιχάλης, Γ. Αδαμόπουλος και Θ. Στάθης. Υποψήφιος θα είναι σίγουρα ο κ. Ν. Φλώρος (έχασε την έδρα στο Εκλογοδικείο). Για τις άλλες θέσεις υποψήφιοι είναι οι Ε. Νασιόκας, Απ. Χονδρονάσιος, Ντ. Γκολφινοπούλου, Ζ. Παπαδημητρίου, Ε. Λιακούλη, Κούλα Ευθυμιάδου, Κ. Καραμπάτσας. Από τον Τομέα Γυναικών έχουν προταθεί η ηθοποιός Άννα Βαγενά (που όμως δεν επιθυμει να είναι υποψήφια) και η επιχειρηματίας κ. Βάσω Αλεξανδρίδου.

ΜΑΓΝΗΣΙΑ. Οι νυν βουλευτές Ροδούλα Ζήση, Αλ. Βούγλαρης και Λ. Τζανής. Πιθανοί υποψήφιοι είναι ο πρώην υφυπουργός Π. Ζακολίκος και οι Φοινικόπουλος, Ε. Τζαβέλλα, Σιάτρας, Μάτικας, Βλασταρίδης, Βουβαλούδης, Καλογερόπουλος.

ΚΑΡΔΙΤΣΑ. Οι νυν βουλευτές Ν. Σαλαγιάννης, Βασ. Τσιλίκας, Δημ. Σωτηρλής. Υποψήφιοι για τις άλλες θέσεις είναι οι Κ. Ρόβλιας, Γούλας, Χρ. Καρέτσος. Προτάσεις έχουν γίνει και για τους πρώην βουλευτές Ε. Καφαντάρη και Ηλ. Χατζοπλάκη.

ΤΡΙΚΑΛΑ. Οι νυν βουλευτές Χρ. Οικονόμου, Αθ. Μάτης και Ι. Ζιάγκας. Υποψήφιοι για τις άλλες θέσεις είναι οι Χρ. Μαγκούφης, Βασ. Διβάνης, Σούλα Μερεντίτη, Δ. Καχριμανίδης και Α. Πινιάρας.

ΗΠΕΙΡΟΣ

ΙΩΑΝΝΙΝΑ. Οι νυν βουλευτές Ε. Μαλέσιος, Ε. Αργύρης, Κ. Παπούλιας. Για τις άλλες θέσεις υποψήφιοι είναι: Γ. Μουτσόπουλος, Ντ. Σιάκαρης, Δ. Τσιόλκας, Β. Ηλιάδης, Π. Τσίλη – Αλεξίου. Συζητείται επίσης το όνομα του τ. δημάρχου Ιωαννίνων κ. Φίλη.

ΠΡΕΒΕΖΑ. Ο νυν βουλευτής Δημ. Ντούσκας. Πιθανοί υπόψηφιοι ο καθηγητής Γ. Τσεκούρας (θεωρείται σίγουρος) και οι Ι. Νταλαμάγκας, Κ. Κονής, Π. Βασιλάκης, Σ. Καραμούτσος, Σπ. Κατηνιώτης, Βάσω Τσιμπίδα, Σωτ. Ζώτος, Χρ. Χρήστου, Δ. Ταμπούρης, Δρόσος.

ΑΡΤΑ. Οι νυν βουλευτές Θ. Κολιοπάνος, Δημ. Κοσσυβάκης. Γα τις άλλες θέσεις: Ο γ.γ. του υπουργείου Γεωργίας Δημ. Τζουβάνος (αν αρθεί το ασυμβίβαστο), Κ. Μπάσιος, Δ. Τσιρώνης, Θ. Χαρακλιάς, Κ. Αλεξίου-Παπαγεωργίου.

ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ. Ο νυν βουλευτής Αλ. Παπαδόπουλος και συζητούνται τα ονόματα των Γ. Γκορέζη, Γ. Σπυρόπουλου, Γ. Σιντώρη.

ΚΡΗΤΗ

ΗΡΑΚΛΕΙΟ. Οι νυν βουλευτές Ι. Κουράκης, Ε. Φραγκιαδουλάκης, Δ. Σαρρής, Μ. Σταυρακάκης, Δημ. Αποστολάκης. Υποψήφιοι βουλευτές θα είναι οι Μαν. Στρατάκης, Στ. Βρέντζος (που έχασαν στο Εκλογοδικείο) και ο Στ. Ματζαπετάκης (που προέρχεται από τη Ν.Δ.) και πιθανοί οι Μ. Παπαστεφανάκης, Μ. Γαβαλάς, Βαγγελιώ Σχοιναράκη, Π. Μηλιαράκης, Γ. Κουμαντάκης, Β. Λεστάκης. Ειδική συζήτηση γίνεται για τον κ. Κ. Μπαντουβά.

ΧΑΝΙΑ. Οι νυν βουλευτές Εμ. Σκουλάκης, Ι. Βαλυράκης, Ι. Μιχαλογιάννης. Πιθανοί υποψήφιοι οι Απ. Βουλγαράκης, Ε. Δαμιανάκης, Γ. Πρασιανάκης, Αλέκα Μαρκογιαννάκη.

ΡΕΘΥΜΝΟ. Ο νυν βουλευτής Μαν. Λουκάκης. Υποψήφιος θα είναι ο πρώην βουλευτής και νυν γενικός διευθυντής Εξοπλισμών κ. Γ. Σμπώκος και πιθανοί οι Βαγ. Μουντριανάκης και ένα στέλεχος που προέρχεται από τον κεντροδεξιό τού ΠΑΣΟΚ χώρο. Ο υπεύθυνος Οργανωτικού κ. Μιχ. Νεονάκης, το όνομα του οποίου έπαιζε παλιότερα, δεν μπορεί να ασχοληθεί λόγω προεκλογικών υποχρεώσεων και συζητείται για το Επικρατείας.

ΛΑΣΙΘΙ. Οι νυν βουλευτές Φ. Ιωαννίδης και Ν. Κοκκίνης, αν και ο τελευταίος προβληματίζεται για τη συμμετοχή του. Δεδομένη είναι η υποψηφιότητα του εκλεγέντος το ’96 Μιχ. Καρχιμάκη. Πιθανός υποψήφιος θα είναι και ο κ. Μ. Μπαλτάς.

ΑΙΓΑΙΟ

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΣ. Οι νυν βουλευτές Κ. Σφυρίου, Β. Παπανικόλας (ο κ. Κ. Σκανδαλίδης θα είναι υποψήφιος στην Αθήνα). Για τις άλλες θέσεις πιθανοί υποψήφιοι: Δημ. Κρεμαστινός, Δημ. Ήσυχος, Κ. Καϊσαρλής, Μ. Θεοδωρίδης, Μ. Διακομιχάλης, Τόνια Μωροπούλου, Ν. Γαβαλάς, Γ. Κασσάρας, Γ. Παρασκευάς, Μ. Πέρρος και Γρ. Ρωμανός.

ΛΕΣΒΟΣ. Οι νυν βουλευτές Φρ. Παπαδέλης και Ν. Σηφουνάκης. Πιθανοί υποψήφιοι είναι οι Γ. Πετρέλης, Ν. Κορνιώτης, Π. Μαυροθαλασσίτης, Γ. Τσαμουργκέλης, Μιχ. Ορφανός, Ελένη Ρέππα, Αρ. Ελευθερίου, Αλ. Γιαδιτζόγλου, Χ. Βογιατζής.

ΣΑΜΟΣ. Το ΠΑΣΟΚ δεν εξέλεξε βουλευτή. Ως πιθανοί υποψήφιοι φέρονται οι Π. Βαρδίκος, Ν. Χρήστου, Κ. Μπουρμπούλης, Π. Τροβής, Ν. Σταθακιός, Λεριάδης, Ηλ. Τσιμπίδης, Ν. Χούλης.

ΧΙΟΣ. Ο νυν βουλευτής Α. Κοτσακάς. Πιθανοί υποψήφιοι ο Γ. Λιβανός και η Ελπίδα Τσουρή.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ. Οι νυν βουλευτές Ελισάβετ Παπαζώη και Ν. Λεβογιάννης. Πιθανοί υποψήφιοι οι Δεκαβάλας, Δ. Μπάιλας, Λ. Χατζηανδρέου, Π. Βάλβης, Ραουζέος, Παπίτσης.

ΙΟΝΙΟ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Οι νυν βουλευτές Γ. Δρυς, Ε. Κοντομάρης. Πιθανοί υποψήφιοι οι Σπ. Καλούδης, Γ. Καλούδης, Λία Λογαρά και Γ. Ζωχιός.

ΛΕΥΚΑΔΑ. Ο νυν βουλευτής Β. Βλασσόπουλος. Συζητούνται οι υποψηφιότητες του νυν νομάρχη Σπ. Μαργέλη (αν αρθεί το ασυμβίβαστο) και των Β. Γεωργάκη, Ν. Σκλαβενίτη, Γ. Ράπτη, Γ. Κακλαμάνη.

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ. Ο νυν βουλευτής Αλ. Καλαφάτης. Υποψήφιος είναι και ο κ. Στ. Σπαθής.

ΖΑΚΥΝΘΟΣ. Ο νυν βουλευτής Γ. Παπαδάτος. Πιθανοί υποψήφιοι οι Δ. Παλαιοθόδωρος, Β. Ξένος και Δ. Κονιτόπουλος.

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

«Αγκάθι» οι κόντρες και οι αρνήσεις υποψηφιοτήτων

Ο «χάρτης» των υποψηφιοτήτων της Νέας Δημοκρατίας σε Πελοπόννησο, Θεσσαλία, Κρήτη, Αιγαίο και Ιόνιο έχει ως εξής:

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

ΑΡΚΑΔΙΑ. Υποψήφιοι θα είναι οι νυν βουλευτές Π. Τατούλης και Δ. Κωστόπουλος καθώς και ο στενός συνεργάτης του προέδρου της Ν.Δ. Α. Λυκουρέντζος.

ΚΟΡΙΝΘΙΑ. Στους νυν βουλευτές Στ. Δήμα και Α. Παπαληγούρα θα προστεθούν οι Κ. Ποτήρης και Κ. Γιώτης.

ΛΑΚΩΝΙΑ. Υποψήφιοι θα είναι οι νυν βουλευτές Π. Σκανδαλάκης και Α. Δαβάκης.

ΜΕΣΣΗΝΙΑ. Θα είναι υποψήφιοι οι βουλευτές Ι. Λαμπρόπουλος, Ε. Παπανικολάου και Ν. Αναστασόπουλος. Ακόμη η Σοφία Καλαντζάκου και ο Γ. Αδαμόπουλος.

ΑΧΑΪΑ. Θα είναι υποψήφιοι οι νυν βουλευτές Σ. Σπηλιωτόπουλος και Ν. Νικολόπουλος. Ακόμη οι Μ. Μπεκίρης, Γ. Τσενές, Μ. Ζαΐμης, Α. Παπαρηγόπουλος και Θ. Μαυρομμάτης.

ΗΛΕΙΑ. Θα είναι υποψήφιος ο νυν βουλευτής Β. Κορνολόπουλος. Είναι πολύ πιθανή η μετακίνηση του Ε. Ζαφειρόπουλου από την Α’ Αθηνών στην Ηλεία. Ακόμη θα είναι υποψήφια η Κρινιώ Κανελλοπούλου, ενώ ακούγονται τα ονόματα του Αγγ. Μαρκόπουλου και του Ηλ. Αδραχτά.

ΑΡΓΟΛΙΔΑ. Θα είναι υποψήφιοι οι νυν βουλευτές Β. Σωτηρόπουλος και Έλσα Παπαδημητρίου, ενώ θεωρούνται πιθανές οι υποψηφιότητες των Γ. Χατζηκωσταντίνου, Δ. Σαραβάκου και Τ. Τσούρκου.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ

ΛΑΡΙΣΑ. Στους νυν βουλευτές Γ. Γαρουφαλιά και Ν. Κατσαρό θα προστεθούν ο Μ. Χαρακόπουλος (αναπληρωτής του Άρη Σπηλιωτόπουλου), ο Χρ. Ζώης και ο Κ. Αγορασιός. Πάντως η Λάρισα είναι ένας δύσκολος νομός για τη Ν.Δ. καθώς ο κ. Γ. Σουφλιάς ελέγχει ένα μεγάλο μέρος τοπικών στελεχών και ψηφοφόρων.

ΚΑΡΔΙΤΣΑ. Θα είναι υποψήφιος ο νυν βουλευτής Δ. Σιούφας, ο πρώην υπουργός Θ. Αναγνωστόπουλος, ο πρώην βουλευτής Σ. Ταλιαδούρος, ο Κ. Κωστούλας, ο Β. Ξενάκης και Γ. Γαλούσης.

ΜΑΓΝΗΣΙΑ. Στους νυν βουλευτές Θ. Νάκο και Γ. Σούρλα αναμένεται να προστεθούν οι Κ. Πρίντζος, Χ. Αντωνίου και Γ. Ευμορφόπουλος.

ΤΡΙΚΑΛΑ. Υποψήφιοι θα είναι ο νυν βουλευτής Θ. Σκρέκας, ο πρώην υπουργός Σ. Χατζηγάκης και ο Η. Βλαχογιάννης.

ΗΠΕΙΡΟΣ

ΠΡΕΒΕΖΑ. Θα είναι υποψήφιος ο νυν βουλευτής Γ. Τρυφωνίδης, η πρώην βουλευτής Μερόπη Καχλή, ο Χρ. Ματσίκας και ο Ι. Γκογκοζότος.

ΑΡΤΑ. Θα είναι υποψήφιος ο νυν βουλευτής Κ. Καραμπίνας, ο πρώην βουλευτής Ελ. Παπαδημητρίου και ο Α. Κονταξής.

ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ. Θα είναι υποψήφιος ο νυν βουλευτής Η. Βεζδρεβάνης και ακούγονται οι Ι. Γεωργόπουλος, Θ. Κούρτης και Α. Μπέζας.

ΙΩΑΝΝΙΝΑ. Θα είναι υποψήφιος ο νυν βουλευτής Α. Φούσσας, ο Γ. Καλογιάννης (γιος του πρώην βουλευτή) και ο Κ. Τασούλας.

ΚΡΗΤΗ

ΗΡΑΚΛΕΙΟ. Θα είναι υποψήφιοι ο νυν βουλευτής Μ. Κεφαλογιάννης και οι Κ. Παπαγεωργίου, Χ. Χονδράκης, Γ. Δεικτάκης, Μ. Γαλενιανός και Α. Γρηγοράκης.

ΛΑΣΙΘΙ. Το ψηφοδέλτιο δεν έχει ακόμη κλείσει. Θα είναι υποψήφιος, εάν ο ίδιος το αποφασίσει, ο δημοσιογράφος και στενός συνεργάτης του κ. Κ. Μητσοτάκη Γ. Πευκιανάκης, ο πρών βουλευτής Ι. Κουμενός και ο Ι. Πλακιωτάκης.

ΡΕΘΥΜΝΟ. Θα είναι υποψήφιος ο νυν βουλευτής Γ. Κεφαλογιάννης και ο Γ. Σχοινάς.

ΧΑΝΙΑ. Θα είναι υποψήφιος ο βουλευτής Χ. Μαρκογιαννάκης και οι Ι. Βιρβιδάκης και Ν. Κελαϊδής.

ΑΙΓΑΙΟ

ΛΕΣΒΟΣ. Θα είναι υποψήφιοι ο πρώην βουλευτής κ. Γιαννέλης – Θεοδοσιάδης και ο νυν βουλευτής Επικρατείας Γ. Τζοάνος.

ΣΑΜΟΣ. Σίγουρη θεωρείται η υποψηφιότητα του δημοσιογράφου Ν. Στέφου. Μέχρι στιγμής στη Ρηγίλλης φαίνεται απίθανο να είναι και πάλι υποψήφιος ο νυν βουλευτής Κ. Καραμηνάς.

ΧΙΟΣ. Θα είναι υποψήφιοι ο νυν βουλευτής Α. Βαρίνος, ο πρώην υπουργός Γ. Μισαηλίδης και ο Γ. Επιτροπάκης.

ΑΙΓΑΙΟ

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ. Θα είναι υποψήφιοι ο νυν βουλευτής Α. Καραμάριος και ο πρώην υπουργός Αρ. Παυλίδης. Για τις υπόλοιπες θέσεις ερίζουν τρία τοπικά κομματικά στελέχη, αλλά δεν έχουν ληφθεί ακόμη τελικές αποφάσεις.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ. Θα είναι υποψήφιος ο νυν βουλευτής Ι. Χωματάς και οι Α. Φιορεντίνος και Η. Γαβιώτης.

ΙΟΝΙΟ

ΖΑΚΥΝΘΟΣ. Υποψήφιοι θα είναι κατά πάσα πιθανότητα η πολιτευτής Α. Αβούρη και ο Θ. Καλογερόπουλος.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Υποψήφιοι θα είναι ο νυν βουλευτής Σ. Σπύρου, ο πρώην βουλευτής Α. Δεσύλλας και ο Ν. Δένδιας.

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ. Ο μόνος υποψήφιος που θεωρείται μέχρι στιγμής σίγουρος είναι ο Μ. Αλυσανδράτος. Σε αυτό τον νομό η Ν.Δ. έχει δυσκολίες.

ΛΕΥΚΑΔΑ. Τέσσερις υποψήφιοι διεκδικούν δύο θέσεις. Σίγουρος θεωρείται ο Χ. Καββαδάς και για τη δεύτερη θέση παλεύουν οι Χρ. Λάζαρης, Ξ. Βερβίνης και Θ. Σολδάτος.

 

Το άρθρο δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα “ΤΑ ΝΕΑ “