Δύο θύματα

Η πόκα με τις συνεχείς μπλόφες που παίζεται μεταξύ Ρηγίλλης και πλατείας Κοτζιά, στο τέλος μπορεί να μην αναδείξει νικητή, αλλά δύο θύματα:
* Τον Δημήτρη Αβραμόπουλο να έχει υποστεί σημαντικό πλήγμα στη δημόσια εικόνα του από την τακτική της μισής αλήθειας, των διφορούμενων τοποθετήσεων που συνοδεύονται όμως με συνεχείς ηγετικές εμφανίσεις. Ο δήμαρχος παίζει με τη φωτιά, η οποία στην περίπτωσή του είναι η δημοσιότητα. Και δείχνει να μην το αντιλαμβάνεται. Εάν συνεχίσει το ίδιο τροπάρι της δήθεν κλειστής τράπουλας, όταν έρθει η ώρα να την ανοίξει, ίσως λίγοι θα θέλουν να δουν τα χαρτιά.

* Τον Κώστα Καραμανλή που κάθε ημέρα που περνά φθείρει την ηγετική παρουσία του στο κόμμα, αναζητώντας στρατηγική για την αντιμετώπιση του δημάρχου. Η Ν.Δ. εδώ και 5 εβδομάδες βρίσκεται σε ομηρεία, με την προσοχή στραμμένη στους «προξενητάδες» που θα φέρουν νέα από την πλατεία Κοτζιά για να μάθουν ο πρόεδρος και τα στελέχη του πώς θα πορευθούν μέχρι την εκλογές. Ψυχραιμία μηδέν, από ένα κόμμα που θέλει να πιστεύει ότι είναι έτοιμο να αναλάβει την εξουσία.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα “ΤΑ ΝΕΑ “