Επιδίωξη τα ευρύτερα ψηφοδέλτια

Στην Β’ Πειραιά ποτέ δεν είχε τύχη η Ν.Δ., πάντα τους δήμους τους κέρδιζαν με συνεργασία ή χωρίς αυτήν υποψήφιοι από το ΚΚΕ και το ΠΑΣΟΚ.

Στην Ρηγίλλης γνωρίζουν καλά ότι και στην επικείμενη αναμέτρηση δεν έχουν να περιμένουν κέρδη απ’ αυτή την περιοχή. Πάλι το κυβερνών κόμμα, το ΚΚΕ, ο Συνασπισμός και το ΔΗΚΚΙ θα κόψουν και θα μοιράσουν την πίτα. Εκτός και εάν ­ όπως λένε συνεργάτες τού κ. Κ. Καραμανλή ­ καρποφορήσουν οι προσπάθειες για συνεργασία της Ν.Δ. με τα κόμματα της Αριστεράς.

Στην Χαριλάου Τρικούπη πιστεύουν ότι σ’ αυτές τις περιοχές δεν υπάρχει έδαφος για συνεργασία της Ν.Δ. με το ΚΚΕ και τον ΣΥΝ γιατί, όπως επισημαίνουν, θα τις καταδικάσει στην πράξη το εκλογικό σώμα. Ήδη όμως επιτελικά στελέχη της Ρηγίλλης και ο αρμόδιος για θέματα Τοπικής Αυτοδιοίκησης κ. Θ. Αναγνωστόπουλος έχουν αρχίσει τις πρώτες διερευνητικές συζητήσεις με στελέχη των κομμάτων της Αριστεράς. Συνεργάτες του κ. Κ. Καραμανλή δεν αποκλείουν να γίνουν επίσημες συνομιλίες ακόμη και σε επίπεδο ηγεσιών εάν από τις συζητήσεις αυτές προκύψουν θετικά αποτελέσματα. Σε μια τέτοια περίπτωση ­ προσθέτουν ­ όλα τα ενδεχόμενα θα είναι ανοιχτά και από τις συνεργασίες δεν θα εξαιρεθούν οι δήμοι της Β’ Πειραιώς, αλλά ούτε οι μεγάλοι δήμοι: Αθήνας, Θεσσαλονίκης και Πειραιά. Οι δήμοι στους οποίους η Ν.Δ. θα επιδιώξει κυρίως την συνεργασία με το ΚΚΕ είναι της Νίκαιας και του Ρέντη. Πάντως, η κ. Α. Παπαρήγα στη συνέντευξή της χθες στα «ΝΕΑ» τόνισε με έμφαση ότι «τόσο στην Αθήνα όσο και γενικά επιδιώκουμε την διαμόρφωση ευρύτερων ψηφοδελτίων με αγωνιστές οποιουδήποτε κομματικού χώρου, δίχως αυτό να σημαίνει ότι θα είναι προϊόν πολιτικής συμφωνίας με τα αλλά κόμματα».

ΑΙΓΙΝΑ

Δήμαρχος σήμερα είναι ο κ. Τρ. Γκότσης, της Ν.Δ. Από το ΠΑΣΟΚ ακούγεται ως επικρατέστερος ο κοινοτάρχης σήμερα του Μεσαγρού κ. Θ. Γάλαρης.

ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΕΝΤΗΣ

Ο σημερινός δήμαρχος κ. Γιώργος Ιωακειμίδης ανήκει στον ΣΥΝ και θα είναι ξανά υποψήφιος. Αν υπάρξει κλίμα συνεργασίας γενικά, ίσως υποστηριχθεί και από το ΠΑΣΟΚ. Πάντως, στον χώρο της κυβερνητικής παράταξης λέγεται ότι υπάρχει ισχυρή πιθανότητα να υπάρξει από μερίδα στελεχών στήριξη ανεξάρτητης υποψηφιότητας.

Ακούγεται το όνομα του κ. Ρέστου. Και σ’ αυτό τον δήμο η Ν.Δ. θα επιδιώξει συνεργασία με το ΚΚΕ. Μέχρι στιγμής πάντως δεν έχει ακουσθεί κάποιο όνομα.

ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ

Και στον δήμο αυτόν ο υποστηριχθείς από το ΠΑΣΟΚ σημερινός δήμαρχος κ. Κ. Χρονόπουλος, θα είναι ξανά υποψήφιος. Υπάρχει πιθανότητα ορισμένα στελέχη να προτείνουν τον δημοτικό σύμβουλο κ. Γ. Κατσαντώνη.

Από τη Ν.Δ. επιθυμεί να είναι και πάλι υποψήφιος ο κ. Γ. Τουλουμτζής, ενώ το ΚΚΕ το πιθανότερο είναι να υποστηρίξει τον πρώην δήμαρχο κ. Ν. Μπεάζογλου.

ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ

Ο σημερινός δήμαρχος κ. Στ. Χρήστου, που ανήκει στο ΠΑΣΟΚ, θα είναι πάλι υποψήφιος. Το χρίσμα διεκδικεί και ο πρώην πρόεδρος του Οργανισμού Σχολικών Κτιρίων κ. Χ. Φλέσσουρας, ενώ ακούγονται και τα ονόματα των κ. Ρέας Κατσαρά και Λίτσας Βελσεμέ. Οι δύο αυτές δημοτικές σύμβουλοι μαζί με τους συναδέλφους τους κ.κ. Π. Βελιούρη, Ν. Καλογιάννη και Γ. Μπουντούρη απέσυραν την Κυριακή την στήριξή τους από τον κ. Στ. Χρήστου.

Η Ν.Δ. δεν έχει ακόμη οριστικοποιήσει την απόφασή της. Πάντως, ο υποψήφιος των προηγούμενων εκλογών κ. Γ. Σούλης επιθυμεί να πάρει πάλι το χρίσμα.

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ

Γιώργος Χάσκας δήμαρχος Κερατσινίου (ΠΑΣΟΚ)
Ο νυν δήμαρχος κ. Γιώργος Χάσκας που στηρίχθηκε από το ΠΑΣΟΚ, δεν κινδυνεύει να χάσει, εκτιμούν στην Χαρ. Τρικούπη. Και επικαλούνται την «διατασική» στήριξή του που εκφράζει σχεδόν όλο το ΠΑΣΟΚ. Από τη Ν.Δ. το πιθανότερο είναι να διεκδικήσουν το χρίσμα οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Φ. Μελάς και Γ. Διαλυνάς, ενώ το ΚΚΕ θα δώσει τη μάχη του με την πρώην αντιδήμαρχο κ. Ε. Παπαδοπούλου.

ΜΕΘΑΝΑ

Ο δήμος ελέγχεται σήμερα από τη Ν.Δ. (κ. Π. Λάμπρου). Στο ΠΑΣΟΚ δεν έχει ξεχωρίσει κάποιος. Φέρονται όμως να έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον οι κ.κ. Χρ. Πάλλης και Μιχ. Μαλτέζος. Ως ανεξάρτητος θα θέσει υποψηφιότητα ο δημοσιογράφος κ. Σάββας Αθανασίου.

ΝΙΚΑΙΑ

Από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ υποψήφιος θεωρείται βέβαιο ότι θα είναι ο νυν δήμαρχος κ. Βασ. Τράπαλης. Και τα τοπικά στελέχη εκτιμούν ότι θα υπάρξει και πάλι συνεργασία ΠΑΣΟΚ και ΣΥΝ. Η Ν.Δ. θα ήθελε σ’ αυτή την περιοχή να πετύχει συνεργασία με τα κόμματα της Αριστεράς, ώστε «να καταφέρει ένα καίριο χτύπημα στο ΠΑΣΟΚ».

Πάντως, αυτή την ώρα θα επιθυμούσαν να πάρουν το χρίσμα από την Ρηγίλλης ο πρώην βουλευτής κ. Ηλ. Βουγιουκλάκης και ο υποψήφιος στις προηγούμενες εκλογές κ. Σταυρίδης.

ΠΕΡΑΜΑ

Γιάννης Πατσιλινάκος δήμαρχος Περάματος (ΚΚΕ)
Ο σημερινός δήμαρχος κ. Γιάννης Πατσιλινάκος, που υποστηρίχθηκε από το ΚΚΕ, θα είναι ξανά υποψήφιος. Στο ΠΑΣΟΚ τα ονόματα που ακούγονται είναι πολλά και τελικά μπορεί να υπάρξουν δύο «πράσινα» ψηφοδέλτια. Πιθανοί υποψήφιοι φέρονται ο πρώην δήμαρχος κ. Ν. Νικολαΐδης, ο συνδικαλιστής κ. Σπ. Σουκαράς και οι κ. Μαρία Κατσιβαρδάκου και Μαίρη Κασιμάτη. Στη Ν.Δ. ακούγονται τα ονόματα των κ.κ. Ηλία Κατσουλάκη και Αντ. Ντούπα.

ΠΟΡΟΣ

Ο δήμαρχος κ. Σπ. Σπυρίδων ανήκει στη Ν.Δ. Από το ΠΑΣΟΚ υπάρχουν 2-3 πιθανές υποψηφιότητες μεταξύ των οποίων και αυτή του κ. Ν. Δρούγκα.

ΣΠΕΤΣΕΣ

Ο νυν δήμαρχος κ. Γ. Θυμαράς ανήκει στην Ν.Δ. Για το ΠΑΣΟΚ το τοπίο είναι θολό.

ΣΑΛΑΜΙΝΑ

Ο δήμαρχος κ. Αθ. Μακρής ανήκει στη Ν.Δ. Το ΠΑΣΟΚ εξετάζει διάφορα ονόματα.

ΥΔΡΑ

Ο σημερινός δήμαρχος κ. Κ. Αναστόπουλος ανήκει στη Ν.Δ. Το ΠΑΣΟΚ συζητεί ενδεχόμενη υποψηφιότητα του κ. Δημ. Αντωνάτου

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Ο νυν δήμαρχος κ. Γ. Χρυσοβερίδης θα είναι και πάλι υποψήφιος από την Ν.Δ., αν και αντιμετωπίζει σοβαρά εσωκομματικά προβλήματα. Η παράταξή του είναι διασπασμένη. Ο αντιδήμαρχος κ. Πανταζής Παπαδόπουλος διεκδικεί το χρίσμα, ενώ παρουσιάζει ενδιαφέρον, λένε στη Ρηγίλλης, η στάση που θα κρατήσει ο κ. Ιππ. Σαβούρας. Από πλευράς ΠΑΣΟΚ, η ισχυρή φυσιογνωμία του Παν. Καλκαβούρα είναι πάντα στο προσκήνιο. Επικεφαλής της αντιπολίτευσης στο δήμο, θεωρείται ότι έχει το χρίσμα.

ΠΑΛΑΙΟ ΨΥΧΙΚΟ

Η Ν.Δ. θα στηρίξει την υποψηφιότητα του σημερινού δημάρχου κ. Ερ. Νεόφυτου, ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα θα αντιπαρατεθεί από το ΠΑΣΟΚ με τον κ. Αθ. Χανακούλα, πρόεδρο του Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας.

ΠΑΠΑΓΟΥ

Υποψήφιος από την Ν.Δ. θα είναι ο σημερινός δήμαρχος κ. Γ. Ξύδης και αντίπαλός του από το ΠΑΣΟΚ φαίνεται να είναι ο κ. Μπασαρτζής.

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Ο δήμαρχος του τέταρτου σε πληθυσμό δήμου της χώρας, γιατρός κ. Θ. Δημητρακόπουλος, ίσως θα έχει να αντιμετωπίσει στις προκριματικές του ΠΑΣΟΚ πολλούς και ισχυρούς αντιπάλους. Κατ’ αρχήν τον κ. Θ. Καρούντζο, πρόεδρο του Ενιαίου Συνδέσμου Δήμων Αττικής, ο οποίος λόγω της υπόθεσης των νέων χωματερών βρίσκεται στο προσκήνιο. Παρ’ όλο που ο ίδιος επισήμως δεν έχει εκφράσει την επιθυμία του, άλλοι διαβεβαιώνουν ότι δεν ενδιαφέρεται και άλλοι τον θεωρούν σίγουρο. Ενδιαφέρον για το χρίσμα έχουν, όπως όλα δείχνουν, οι τρεις πρώτοι σε σταυρούς δημοτικοί σύμβουλοι (Ιωάννα Ζερβάκη, Κ. Τζιβίσκος και Γ. Σπατιώτης) καθώς και ο αντιδήμαρχος, κ. Τ. Γεωργακόπουλος, νυν διευθυντής του γραφείου του ΥΠΕΧΩΔΕ κ. Λαλιώτη. Το χρίσμα επίσης θα διεκδικήσει και ο «αντάρτης» στις προηγούμενες εκλογές, πρώην μέλος της Κ.Ε., κ. Γ. Ναός.

ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ

Ένα γνωστό όνομα του ποδοσφαίρου έπαιξε, αλλά φαίνεται ότι ήδη έχασε για επικεφαλής του ψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ. Πρόκειται για τον δικηγόρο και πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΚ κ. Αλ. Κούγια, η κόντρα του οποίου όμως με τον υπουργό κ. Ευ. Γιαννόπουλο τον βγάζει εκτός μάχης. Σ’ αυτό φαίνεται να συμβάλλει και το γεγονός ότι και άλλοι υπουργοί (της Β’ Αθήνας) «δεν πάνε», όπως λένε στην Χαρ. Τρικούπη, τον κ. Κούγια. Οι υποψήφιοι στις προηγούμενες εκλογές κ.κ. Κ. Χριστόπουλος και Ι. Μπαγιωργάκης («αντάρτης») έχουν ελάχιστες πιθανότητες να είναι αντίπαλοι του κ. Γ. Γιώγου του ΚΚΕ.

ΠΕΥΚΗ

Ο πρώην δήμαρχος κ. Α. Κυδωνάκης ίσως είναι ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ, κόντρα στον σημερινό δήμαρχο κ. Π. Καμάρα (της Ν.Δ.). Υπάρχουν ακόμα δύο ονόματα που παίζουν (οι κ.κ. Χατζηηλιάδης και Κούτρας) όπως και η πιθανότητα να στηριχθεί υποψήφιος του ΣΥΝ.

ΤΑΥΡΟΣ

Για το ΠΑΣΟΚ το τοπίο είναι θολό στον Δήμο Ταύρου, που σήμερα ελέγχεται από το ΚΚΕ (κ. Π. Βακαλόπουλος). Ακούγονται τα ονόματα των κ.κ. Ψύλλα, Γκουματσιώτη και Σιούλα, ενώ αναζητείται και κοινός υποψήφιος με τον ΣΥΝ.

ΦΙΛΟΘΕΗ

Η Ν.Δ. κατά πάσα πιθανότητα θα στηρίξει τη σημερινή δήμαρχο κ. Τ. Παναγιωτοπούλου, ενώ το ΠΑΣΟΚ αναζητά υποψήφιο. Τις περισσότερες πιθανότητες συγκεντρώνει αυτή την ώρα ο κ. Γάτος.

ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

Το ΠΑΣΟΚ θα στηρίξει ξανά τον σημερινό δήμαρχο κ. Στ. Κοροβέση. Η Ν.Δ. δεν έχει ακόμη καταλήξει σε υποψήφιο.

ΑΝΟΙΞΗ

Στην κοινότητα πρόεδρος είναι σήμερα η ανεξάρτητη κ. Δεμερτζή. Το ΠΑΣΟΚ συζητά ορισμένα ονόματα (κ.κ. Νικητόπουλο, Φιλίππο κ.ά.).

ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ

Με τη Ν.Δ. εξελέγη ο σημερινός δήμαρχος κ. Γ. Λιάκος. Το ΠΑΣΟΚ θα κατεβάσει ξανά τον κ. Αν. Λιόση.

ΑΥΛΩΝΑΣ

Δήμαρχος είναι σήμερα ο κ. Δημ. Κυριακού που υποστηρίχθηκε από ΚΚΕ – ΣΥΝ. Το ΠΑΣΟΚ προσανατολίζεται στην υποψηφιότητα του κ. Βασ. Λέκκα. Η Ν.Δ. μελετά το ενδεχόμενο συνεργασιών.

ΒΙΛΛΙΑ

Ο νυν δήμαρχος κ. Κ. Μακρυνόρης ανήκει στη Ν.Δ. Το ΠΑΣΟΚ συζητά διάφορα ονόματα αλλά δεν έχει ξεχωρίσει κάποιος. Υπάρχει δυστοκία.

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ

Δήμαρχος είναι σήμερα ο κ. Γρ. Κασιδόκωστας. Το ΠΑΣΟΚ προσανατολίζεται να στηρίξει την υποψηφιότητα του διευθυντή της ουρολογικής κλινικής του νοσοκομείου «Μεταξά» και στελέχους του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης κ. Θαν. Τζιταβή, ενώ επιθυμεί να πάρει το χρίσμα και ο πρώην υποψήφιος κ. Σ. Ελευθερίου.

ΓΕΡΑΚΑΣ

Ο σημερινός δήμαρχος κ. Ι. Παπαδογεωργάκης που εξελέγη με το ΠΑΣΟΚ θα είναι και πάλι υποψήφιος. Η Ν.Δ. θα επιδιώξει συνεργασία με τα κόμματα της Αριστεράς.

Δ ΡΟΣΙΑ

Ο σημερινός κοινοτάρχης κ. Πασιπουλαρίδας (Ν.Δ.) θα είναι μάλλον ξανά υποψήφιος. Το ΠΑΣΟΚ αναζητά στέλεχος να ηγηθεί του ψηφοδελτίου του.

ΕΡΥΘΡΕΣ

Σήμερα δήμαρχος είναι ο κ. Μιχ. Μπουντάλης, που ανήκει στη Ν.Δ. Το ΠΑΣΟΚ αναζητά υποψήφιο. Συζητείται να ζητηθεί από τον πρώην δήμαρχο κ. Κρ. Γκιώκα να ηγηθεί ξανά του ψηφοδελτίου. Ακούγεται επίσης το όνομα του κ. Λιόρη.

ΕΛΕΥΣΙΝΑ

Γ. Γεωργόπουλος δήμαρχος Ελευσίνας (Ν.Δ)
Σήμερα δήμαρχος είναι ο κ. Γ. Γεωργόπουλος που εξελέγη με τη Ν.Δ. Το ΠΑΣΟΚ θα διεκδικήσει τον δήμο με υποψήφιο τον πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομάδας «Πανελευσινιακός» κ. Κλέαρχο Τζαφέρη.

ΖΕΦΥΡΙ

Ο εκλεγείς το ’93, με το ΚΚΕ, δήμαρχος κ. Κ. Λιάρος παραιτήθηκε λόγω ασθενείας. Το ΠΑΣΟΚ που έχασε τον δήμο για λίγες ψήφους, θα υποστηρίξει ξανά τον κ. Απ. Ζέρβα. Η Ν.Δ. θα επιδιώξει συνεργασίες.

ΚΕΡΑΤΕΑ

Δήμαρχος είναι ο κ. Αντ. Αντωνίου της Ν.Δ. Στο ΠΑΣΟΚ συζητούνται τα ονόματα των κ.κ. Λεβαντή (ξανά υποψήφιος με καλά αποτελέσματα) Αργύρη και Κόκκινου.

ΚΙΟΥΡΚΑ

Σήμερα επικεφαλής της κοινότητας είναι ο κ. Μέξης της Ν.Δ. Το ΠΑΣΟΚ ίσως υποστηρίξει από κοινού με τον ΣΥΝ την κ. Κοροβέση.

ΚΡΩΠΙΑ

Ο ανήκων στη Ν.Δ. δήμαρχος κ. Ευάγγελος – Κωνσταντίνος Γκίκας ίσως να μην έχει αντίπαλο από το ΠΑΣΟΚ, ιδιαίτερα αν κάνει το ψηφοδέλτιό του πιο… πολύχρωμο.

ΛΑΥΡΙΟ

Ο νυν δήμαρχος κ. Στ. Παπασταυρόπουλος ανήκει στη Ν.Δ. Το ΠΑΣΟΚ είναι πολύ κοντά στην υποψηφιότητα του παλιού δημάρχου κ. Κ. Πόγκα με στόχο να πετύχει μεγάλη νίκη.

ΜΑΝΔΡΑ

Ο δήμαρχος (του ΠΑΣΟΚ) κ. Αλ. Μαραγκός θα είναι και πάλι υποψήφιος.

ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ

Ο σημερινός δήμαρχος κ. Χρ. Μπάρμπας ανήκει στη Ν.Δ. αλλά στο ψηφοδέλτιό του είχε και ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ. Όπως και στην περίπτωση της Κρωπίας αν το ψηφοδέλτιο ανοίξει κι άλλο θα στηριχθεί (ανεπίσημα) από τοπικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ.

ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ

Ο εκλεγείς το 1993 δήμαρχος κ. Ν. Κατσίκης θα είναι και πάλι υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ. Η Ν.Δ. αναζητά υποψήφιο.

ΜΕΓΑΡΑ

Δήμαρχος είναι τώρα ο κ. Γ. Καστάνης που εξελέγη με τη Ν.Δ. Το ΠΑΣΟΚ θα στηρίξει και πάλι τον μαθηματικό κ. Δημ. Στρατιώτη.

ΜΕΝΙΔΙ (Αχαρνές)

Ο σημερινός δήμαρχος κ. Αν. Μουστακάτος που εξελέγη με το ΠΑΣΟΚ φέρεται ως υποψήφιος νομάρχης Δυτικής Αττικής. Τη θέση του θεωρείται σίγουρο ότι θα διεκδικήσει ο νυν αντιδήμαρχος κ. Σωτήρης Ντούρος με τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ. Είναι ένας από τους δήμους που η Ν.Δ. θα επιδιώξει συνεργασία με τα κόμματα της Αριστεράς.

ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ

Σήμερα δήμαρχος είναι ο κ. Ν. Ανδρουλάκης (της Ν.Δ.). Το ΠΑΣΟΚ αναζητά υποψήφιο μεταξύ 2-3 στελεχών.

ΠΑΙΑΝΙΑ

Στο ΠΑΣΟΚ οι σχεδιασμοί γίνονται με βάση την εκτίμηση ότι ο σημερινός δήμαρχος (που στηρίχθηκε από τη Ν.Δ.) κ. Ι. Βορρές δεν θα είναι υποψήφιος. Ένα από τα ενδεχόμενα είναι να βρεθεί τρόπος να υποστηριχθεί ο προπονητής της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου κ. Κ. Πολυχρονίου που λέγεται ότι θα κατεβεί ως ανεξάρτητος. Ορισμένα στελέχη έχουν διαφορετική άποψη και συζητούν άλλα ονόματα.

ΠΑΛΛΗΝΗ

Ο σημερινός δήμαρχος κ. Σπ. Κωνσταντάς στηρίζεται από τη Ν.Δ. Το ΠΑΣΟΚ, που είχε στο παρελθόν πρόβλημα με «αντάρτικο» ψηφοδέλτιο, ίσως καταλήξει στον κ. Γ. Σμέρο.

ΣΠΑΤΑ

Ο νυν δήμαρχος κ. Λουκάς Λύγκος ανήκει στη Ν.Δ. Το ΠΑΣΟΚ συζητά να υποστηρίξει τον κ. Χρ. Μάρκου, πρόεδρο των Συνεταιριστών Αμπελουργικών Προϊόντων.

ΡΑΦΗΝΑ

Ξανά θα πάρει το χρίσμα του ΠΑΣΟΚ ο νυν δήμαρχος κ. Α. Κεχαγιόγλου. Η Ν.Δ. δεν έχει οριστικοποιήσει την επιλογή της.

ΦΥΛΗ

Δήμαρχος είναι ο κ. Ν. Λιάκος της Ν.Δ. για τον οποίο το ΠΑΣΟΚ θεωρεί ότι έχει χάσει την πλειοψηφία. Η κυβερνητική παράταξη θα στηρίξει ξανά τον κ. Δημ. Μπουραΐμη.

ΩΡΩΠΟΣ

Ο νυν δήμαρχος κ. Κουρούπης δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα είναι ξανά υποψήφιος. Στο ΠΑΣΟΚ πάντως κυκλοφορούν τα ονόματα, των κ.κ. Ν. Ρόδη, Θαν. Ρόδη και Γ. Λούλη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα “ΤΑ ΝΕΑ “