Ησυχία, η Ρηγίλλης κοιμάται...

Σσσσ… στη Ρηγίλλης σκέπτονται. Δέκα ημέρες πέρασαν από την εκλογική αναμέτρηση και επιτελείς της Ν.Δ. ακόμη συζητούν «τις πταίει». Αν δηλαδή για όσα συνέβησαν στις εκλογές φταίει η στρατηγική, η επικοινωνία ή η οργάνωση. Λες και αφορά κανέναν αν θα πληρώσει το μάρμαρο με περιορισμό αρμοδιοτήτων ο κ. Σουφλιάς, ο κ. Μεϊμαράκης ή όποιος άλλος ευθύνεται για τα λάθη του κόμματος.

Και όσο στη Ν.Δ. ψάχνουν τον φταίχτη για να του φορτώσουν την ήττα στην υπερνομαρχία, το ΠΑΣΟΚ βρήκε τον χρόνο όχι μόνο να ξεπεράσει τις πρώτες κρίσιμες ημέρες, τις δικές του ήττες χωρίς να ανοίξει μύτη στο εσωτερικό του μέτωπο, αλλά να ρίξει στο τραπέζι του πολιτικού διαλόγου ένα νέο θέμα. Τις προεκλογικές και κυβερνητικές συνεργασίες του ΠΑΣΟΚ με την Αριστερά, δείχνοντας για μια ακόμη φορά ότι τα στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα να καθορίζουν την ατζέντα των εξελίξεων. Και αυτό όχι γιατί είναι κυβέρνηση – όπως λένε στη Ρηγίλλης για να δικαιολογούν τις δικές τους αδυναμίες – αλλά γιατί μπορούν να παράγουν πολιτική, ενώ αντίθετα στη Ν.Δ. αυτό που γνωρίζουν είναι να παράγουν κρίσεις.

Πώς αντέδρασε η Ν.Δ. για να ακυρώσει ή έστω να δυσκολέψει το ΠΑΣΟΚ στην νέα του πρωτοβουλία; Μα, με τη σιωπή, γιατί τώρα ηγεσία και επιτελείς… σκέπτονται κάτι πολύ σημαντικό.

Πότε, πώς και με ποιους θα λειτουργήσει το νέο επικοινωνιακό όργανο της Ρηγίλλης.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα “ΤΑ ΝΕΑ “