Δεσμοί αίματος χούλιγκαν- παραγόντων

Έπρεπε να χαθεί ένα νέο παιδί για να μάθουμε και επισήμως αυτό που όλοι γνωρίζαμε τα τελευταία χρόνια για τους δεσμούς… αίματος των χούλιγκαν με τις διοικήσεις των ομάδων.

Ότι δηλαδή πρόκειται για μισθοφόρους των ΠΑΕ που τους χρησιμοποιούν όταν και όποτε τους χρειάζονται για να εξυπηρετούν τα συμφέροντά τους. Και προφανώς οι διοικήσεις γνώριζαν και το οπλοστάσιό τους και την εξάρτηση πολλών από αυτούς από ουσίες και τον τρόπο ζωής τους.

Η Αστυνομία ωστόσο, που εμφανίζεται να ανακαλύπτει τώρα την… Αμερική, ακόμη δεν έχει εντοπίσει τον δολοφόνο του άτυχου 25χρονου. Οι ύποπτοι μέχρι αυτή την ώρα είναι πέντε… Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ των παθών για 12 καρδιοπαθείς που νοσηλεύονται στο Ωνάσειο έχει αρχίσει καιρό και δεν φαίνεται να τελειώνει με την Ανάσταση. Δεκαεννέα μήνες περιμένουν δότη να δώσει τέλος στο μαρτύριό τους, αλλά η έλλειψη στο μοναδικό αυτό μόσχευμα είναι πρωτοφανής. Οι ασθενείς περιμένουν, ελπίζουν και ο ένας δίνει κουράγιο στον άλλο, καθώς η ζωή όλων εξαρτάται από το ίδιο θείο δώρο.

ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ , η κατάσταση στη Ν.Δ. μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου στα Ταμεία πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Ο ένας μετά τον άλλο υπουργοί και βουλευτές καρφώνουν δημοσίως τον Σάββα Τσιτουρίδη και κατ΄ ιδίαν τον Πέτρο Δούκα. Ποιος θα πληρώσει στο τέλος; Κανείς αυτή τη στιγμή δεν είναι σε θέση να γνωρίζει, καθώς ο Πρωθυπουργός δεν προτίθεται να κάνει καμία κίνηση μέσα στην περίοδο των γιορτών. Το μόνο που γνωρίζουν όλοι στην κυβέρνηση είναι ότι στο Μάξιμου και τη Ρηγίλλης διαβάζουν τις δημοσκοπήσεις και τους λούζει κρύος ιδρώτας.

ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ πασχαλινή αγορά, ισχύει το κάθε πέρυσι και καλύτερα. Η κερδοσκοπία βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, με την ντομάτα να έχει ανατιμηθεί σε μια εβδομάδα 60% και τις πατάτες 25%. Όσο για το αρνί, στα συνοικιακά κρεοπωλεία φθάνει μέχρι 11 ευρώ. Η συμβουλή προς τους καταναλωτές, σε μια χώρα όπου ελεγκτικοί μηχανισμοί δεν υπάρχουν, είναι μία: Να έχουν τα μάτια τους ανοιχτά και να μη βιάζονται να κάνουν τις αγορές. Η εμπειρία λέει πως προς το τέλος της Μεγάλης Εβδομάδας οι τιμές πέφτουν.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα “ΤΑ ΝΕΑ “