«Ζεσταίνονται» οι παραγγελίες στο πετρέλαιο θέρμανσης, 10% πάνω οι πωλήσεις από πέρυσι

του Γιώργου Φυντικάκη

ptrelaio «Ζεσταίνονται» σταδιακά οι παραγγελίες για παραδόσεις πετρελαίου θέρμανσης, τόσο λόγω της πτώσης της θερμοκρασίας όσο και της διατήρησής του σε χαμηλές τιμές, κατά μέσον όρο μεταξύ 1,04- 1,05 ευρώ το λίτρο.

Δύο εβδομάδες μετά την έναρξη της σεζόν διάθεσης του πετρελαίου, και τα πρώτα στοιχεία από εταιρείες και πρατήρια μιλούν για μια ελαφρά αύξηση 7%-10% των πωλήσεων έναντι των αντίστοιχων της ίδιας περιόδου πέρυσι, επιβεβαιώνοντας τις αρχικές τους εκτιμήσεις.

Για τρίτη συνεχή εβδομάδα από την πρεμιέρα διανομής του πετρελαίου, και οι τιμές να συνεχίζουν να διαμορφώνονται μεταξύ 1 και 1,1 ευρώ το λίτρο, με το μέσο όρο να βρίσκεται στα 1,04-1,05 ευρώ. Στις πολύ απομακρυσμένες περιοχές, όπως στο νομό Φλώρινας, οι τιμές κινούνται μεταξύ 1,05 και 1,1 ευρώ το λίτρο. Πρόκειται για τιμές Οκτωβρίου 2010, ενώ σε πολλά πρατήρια κυμαίνονται ακόμη και κάτω από τα 99 λεπτά το λίτρο.

Διαβάστε τη συνέχεια στο:

http://www.tanea.gr/news/economy/article/5174227/zestainontai-oi-paraggelies-sto-petrelaio-thermanshs-10-panw-oi-pwlhseis-apo-perysi/