Τα πάντα για την τέχνη του καφέ στο Coffee Show 2016!

Στις 4 και 5 Οκτωβρίου, το “The Hub Events” θα μετατραπεί στη Μέκκα του καφέ και όλοι οι  λάτρεις του αρωματικού ροφήματος θα βρίσκονται εκεί. Λίγες ημέρες μετά την Παγκόσμια Ημέρα Καφέ (1η Οκτωβρίου).

Είστε γνώστες του καφέ που θέλουν να διευρύνουν τους ορίζοντές τους σε ό,τι αφορά στον ευαίσθητο αυτό καρπό και την ανάδειξη των χαρακτηριστικών του;

Σας αρέσει στην παραδοσιακή μορφή του μορφή, αλλά θέλετε να ανακαλύψετε κι εκείνη που προκύπτει, όταν παντρεύεται με την πιο μοντέρνα;

Τότε το διήμερο 4-5 Οκτωβρίου μην κανονίσετε τίποτα και σημειώστε στην ατζέντα σας το Coffee Show 2016.

Στo Coffee Show, που θα διεξαχθεί στο μοντέρνο χώρο του “The Hub Events” λίγες ημέρες μετά την Παγκόσμια Ημέρα Καφέ, θα βρείτε καταξιωμένες εταιρείες με μακροχρόνια και εξελικτική πορεία σε ό,τι αφορά στην τέχνη του καφέ, αλλά και φιλόδοξες startup, με φρέσκια οπτική και καινοτόμες προσεγγίσεις, θα παρουσιάσουν νέα προϊόντα και trends.

Η έκθεση αυτή, baristi κι επαγγελματιών, έχει στόχο την εκπαίδευση, την ενημέρωση γύρω από τις νέες τεχνικές παρασκευής και σερβιρίσματος του καφέ, την κατάρτιση των ανθρώπων του κλάδου, με απώτερο σκοπό και την ανάπτυξη του ίδιου, την παρουσίαση καινοτόμων εργαλείων κι εξοπλισμού, αλλά και την γνωριμία με τα προϊόντα μέσα από διαδικασίες γευσιγνωσίας.

Μέσα από τα σεμινάρια και τις παρουσιάσεις, που θα πραγματοποιούνται καθ’ όλη τη διάρκεια του διημέρου, από τους καλύτερους Έλληνες και διεθνείς γνώστες του είδους, οι επισκέπτες θα έρθουν σε επαφή με επιτυχημένα και καινοτόμα business models, ενώ ταυτόχρονα, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν διαγωνισμούς Barista & Latte Art, όπως και τον Ελληνικό Προκριματικό του reality-διαγωνισμού “Barista and Farmer”.

Eξασφαλίστε το εισιτήριό σας για το ταξίδι στον μαγικό κόσμο του καφέ όσο είναι καιρός!
Η έκθεση απευθύνεται μόνο σε επαγγελματίες.

coffee-show

Info
The Coffee Show 2016
The Hub Events
Αλκμήνης 5, Πετράλωνα
4 & 5 Οκτωβρίου 2016
Ωράριο λειτουργίας: 12.00 – 20.00