Η μόδα συναντάει την Τεχνολογία

Τις τελευταίες εξελίξεις και τάσεις που φέρνει η τεχνολογία και το digital στη μόδα, όσον αφορά στο marketing, την επικοινωνία, το retail και το customer experience, θα παρουσιάσουν στο Digital Fashion Forum διεθνείς ομιλητές με πλούσια εμπειρία.

Η Sue Seel, Lecturer στα London College of Fashion, Istituto Marangoni, Regents University και Fashion Retail Academy και brand consultant, θα εστιάσει στις νέες τάσεις επικοινωνίας.

Τα brands ως δημιουργοί περιεχομένου, story doing και telling, episodic content, influencer marketing, digital muses, social media και mobile, είναι τα θέματα που θα αναπτύξει, μέσα από παραδείγματα και καλές πρακτικές.

H Kristina Dimitrova είναι ιδρύτρια της βρετανικής Interlaced, μιας πλατφόρμας Μέσων και events που «φωτίζει» καθετί συναρπαστικό που αφορά στη μόδα και την τεχνολογία και παράλληλα διοργανώνει το ομώνυμο συνέδριο. Στην παρουσίασή της θα μιλήσει, μεταξύ άλλων, για wearables, augmented reality και virtual reality και πώς επηρεάζουν τα retail stores και τα shows των σχεδιαστών.

Το Συνέδριο πραγματοποιείται την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο Δαΐς, με keynote speaker τον Brian McBride, Chairman του ASOS. Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στο www.digitalfashionforum.gr.