Ένας πρίγκιπας στις πασαρέλες του Λονδίνου (φώτο&βίντεο)

Ο πρίγκιπας Νικολάι της Δανίας περπάτησε στην πασαρέλα της επίδειξης μόδας του οίκου Burberry, στη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Λονδίνου.

Ο Νικολάι είναι ο μεγαλύτερος γιος του πρίγκιπα Ιωακείμ της Δανίας και της πρώτης συζύγου του Αλεξάνδρας, δούκισσα του Φρέντερικσμποργκ και εγγονός της βασίλισσας της Δανίας, Μαργαρίτας Β΄.

Ο 18χρονος μάλιστα υπέγραψε και συμβόλαιο με το πρακτορείο μοντέλων Scoops της Δανίας. Οι πρώτες φωτογραφίες του πρίγκιπα κυκλοφόρησαν στα social media του πρακτορείου, ενώ αργότερα εκπρόσωπος της εταιρείας επιβεβαίωσε στην εφημερίδα Billedbladet την υπογραφή του συμβολαίου.

«Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι είναι μαζί μας και ότι είμαστε εμείς που τον κλείσαμε για την επίδειξη Burberry στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου» ανέφερε ο εκπρόσωπος.

 

 

Ο πρίγκιπας Νικολάι πέρα από διάδοχος του βασιλικού θρόνου της Δανίας έχει την υποστήριξη της οικογένειάς του στην επιδίωξη μιας καριέρας στη βιομηχανία της μόδας. Πέρυσι, ο πατέρας του υποστήριξε την απόφαση του γιου του να ζήσει έξω από το βασιλικό πρωτόκολλο.