Μυστικά ομορφιάς για τέλεια επιδερμίδα και σώμα από τη Gigi Hadid

Η Gigi Hadid έχει χαρακτηριστεί ως ένα από τα It girls της Μόδας – και όχι άδικα. Έχει υπογράψει πολλά fashion και beauty συμβόλαια έχει περπατήσει στις πασαρέλες των οίκων Chanel, Marc Jacobs, Jean Paul Gaultier και Sonia Rykiel ενώ έχει υπάρξει κεντρικό πρόσωπο για τις καμπάνιες της Guess και της Maybelline NY.

Η Gigi Hadid μπορεί να είναι όντως πολύ νέα και να μην έχει μπει ακόμα στη διαδικασία να χρησιμοποιεί αντιρυτιδική κρέμα αλλά έχει ενδιαφέρον να μάθουμε τι κόλπο εφαρμόζει για να εξαφανίσει τα σπυράκια της και άλλα πολλά beauty tips που μοιράστηκε με τους αναγνώστες του Elle.

Τα μυστικά ομορφιάς που έμαθε από τη μητέρα της Yolanda Foster
“Η μητέρα μου πάντα με συμβούλευε να βάζω οδοντόκρεμα πάνω στα σπυράκια έτσι ώστε να ξεραθούν κατά τη διάρκεια της νύχτας. Δεν χρησιμοποιώ την ίδια οδοντόκρεμα συνέχεια γιατί μου αρέσει να τις αλλάζω. Έτσι, χρησιμοποιώ οδοντόκρεμα με μέντα τον ένα μήνα και οδοντόκρεμα με κανέλα τον επόμενο».

«Το αγαπημένο scrub για το πρόσωπο είναι με κόκκους βερίκοκου » δήλωσε το top model.
Οι κόκκοι βερίκοκου και η jojoba απολεπίζουν απαλά την επιδερμίδα, απομακρύνοντας νεκρά κύτταρα και ρύπους χωρίς να αφυδατώνουν.

Για να δώσει σχήμα στα φρύδια της
Ακολουθώντας την τάση της εποχής, η Hadid δεν πειράζει το φυσικό σχήμα των φρυδιών της και καθαρίζει μόνο τις τριχούλες που βγαίνουν από κάτω. Η ίδια μάλιστα δεν αφήνει κανέναν να πειράζει τα νύχια της.

Η Gigi Hadid στο ρινγκ
Κάνω μποξ. Είναι το μόνο άθλημα που βοηθά και την ψυχική μου υγεία. Δεν μπορώ να πάω στο γυμναστήριο και να τρέξω στο γυμναστήριο. Έπαιζα βόλεϊ και έκανα ιππασία μια ζωή, οπότε το να κλειστώ σε ένα γυμναστήριο μου φαίνεται περίεργο.Το μποξ ήταν το μόνο πράγμα που μου φάνηκε πως ήθελα να κάνω ως εκγύμναση και πως ήθελα να βελτιώνομαι σε αυτό. Στην προπόνηση όλοι συμπεριφέρονται σαν μεγάλα αδέρφια μου. Ο προπονητής μου, Ron Piela, είναι ένας από τους καλύτερους μου φίλους. Αν κουραστώ, τον χτυπώ και μετά καθόμαστε στο πάτωμα και μιλάμε». Φαίνεται πως η Hadid έχει βρει ένα δυνατό κίνητρο για να ασκείται αφού όχι μόνο διασκεδάζει στην προπόνηση αλλά βάζει και στόχους για τη βελτίωση της ως μποξέρ.

Ως γνήσιο κορίτσι της Καλιφόρνια, η Hadid προστατεύει την επιδερμίδα της από την ηλιακή ακτινοβολία εφαρμόζοντας αντηλιακή κρέμα με τον ύψιστο δείκτη στο πρόσωπο και αντηλιακό λάδι με υψηλό SPF για το σώμα.

Όσον αφορά τη φιλοσοφία ομορφιάς της, η Hadid δήλωσε «Τρώγε υγιεινά, γυμνάσου για να είσαι σε φόρμα και φάε ένα burger για να διατηρείς τα λογικά σου».

Εμείς, πάντως λέμε να ακολουθήσουμε ειδικά τη τελευταία συμβουλή της Gigi!

Πηγή:thatslife