Φραστική επίθεση του Νίκου Μαστοράκη στον Γιώργο Πολυχρονίου

O  Γιώργος Πολυχρονίου εμφανίστηκε στην εκπομπή «Join Us» και μίλησε στον Θανάση Αναγνωστόπουλο για τη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη στο τηλεπαιχνίδι «Mega Banca».

Ο πρώην παρουσιαστής, ο οποίος συνυπήρξε τηλεοπτικά επί δύο χρόνια με την «ωραία Ελένη», δεν αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για εκείνην.
«Δεν την είχα επιλέξει εγώ. Μου την έφεραν μια μέρα. Ήταν τσαπερδώνα, με εντυπωσίασε. Μου ‘πιασε το χεράκι… έδειξε μια φιλικότητα και θηλυκότητα. Ήταν λαμπερή. Δεν την φλέρταρα γιατί ήμουν σε σχέση (σ.σ. με τη Μάγκυ Χαραλαμπίδου). Δε νομίζω ότι έχει ταλέντο. Ήταν θέμα συγκυριών, τακτικής, εξυπνάδας και εμπειρίας. Δεν είναι χαρισματική με την έννοια του έμφυτου ταλέντου. Αυτό το μοντέλο δε θα ξαναπαρουσιαστεί εύκολα στην τηλεόραση. Εκείνη έδειξε τον τηλεοπτικό αυτό δρόμο. Τώρα έχουμε σημερινές Μενεγάκη που ακολούθησαν τον ίδιο δρόμο με τη συμπάθεια του ιδιοκτήτη, αλλά τελικά βλέπεις πως αυτό ο κόσμος δεν το αποδέχεται πια. Τα media μπορούν να φτιάξουν κάποιον. Αν ο άνθρωπος του καναλιού που καλοέβλεπε την Ελένη δεν την καλοέβλεπε, δε θα της δινόταν η ευκαιρία να κάνει αυτή τη σούπερ σταδιοδρομία», είπε χαρακτηριστικά.

Τα λόγια αυτά προκάλεσαν την οργισμένη αντίδραση του Νίκου Μαστοράκη ο οποίος έγραψε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης:

mastor

mastor2