Οι πιο σέξι μπαμπάδες της showbiz!

Είναι σέξι, είναι κούκλοι, είναι σταρ αλλά πάνω από όλα είναι μπαμπάδες!

Ρίξε μια ματιά στους διάσημους εκείνους που είναι οι πιο σέξι μπαμπάδες της σόουμπιζ, σύμφωνα με την λίστα που δημοσίευσε πρόσφατα το myself.gr.

O πρώην άσος του ποδοσφαίρου παντρεύτηκε τη Victoria Beckham το 1999 και μαζί έχουν αποκτήσει τέσσερα παιδιά: τον Brooklyn, τον Romeo, τον Cruz και την Harper Seven. Είναι ένας από τους πιο hot άντρες του πλανήτη, ενώ οι μετοχές του εκτοξεύονται όταν αποδεικνύει πως είναι και ένας από τους πιο τρυφερούς μπαμπάδες μέσα από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media.

AAe2zc0

Ο 32χρονος σταρ είχε μόλις δέκα μήνες σχέση όταν αποφάσισε να παντρευτεί την αγαπημένη του, Elsa Pataky, μαζί με την οποία έχει αποκτήσει τρία παιδιά: τα δίδυμα Tristan και Sasha και την India. Παρ’ όλα αυτά οι κοιλιακοί του και η γοητεία του συνεχίζουν να ξετρελαίνουν το γυναικείο κοινό.

AAe2bOX

Ο επιτυχημένος ηθοποιός έχει αποκτήσει δύο παιδιά με τη σύζυγό του, Αλίκη Δανέζη-Knutsen: τη Φοίβη και τον περίπου ενός έτους γιο του, Φίλιππο. Ο Γιάννης φροντίζει να περνά αρκετό χρόνο με την οικογένειά του και να απολαμβάνει τα παιχνίδια με τα παιδιά του.

AAe2bOZ

Ο σέξι frontman των Onirama είναι ένας από τους πιο αφοσιωμένους μπαμπάδες του καλλιτεχνικού χώρου! Ο Θοδωρής (και φυσικά η Σίσσυ Χρηστίδου) έχει γεμίσει τον προσωπικό του λογαριασμό στα social media με φωτογραφίες του Φίλιππου και του Μιχαήλ.

AAe2tX8

Ο ηθοποιός ζει την απόλυτη ευτυχία δίπλα στην αγαπημένη του, Βασιλική Σταματοπούλου. Η σύζυγός του του έχει χαρίσει έναν πανέμορφο γιο, τον Σπύρο, στον οποίο ο Νίκος είναι απόλυτα αφοσιωμένος.

AAe2tXa

Ο διάσημος ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης έχει δηλώσει αρκετές φορές πως ο γιος του Cristiano Ronaldo junior είναι η μεγαλύτερη αγάπη της ζωής του. Ο Cristiano αφιερώνει όλο τον ελεύθερο χρόνο του στο γιο του, με τον οποίο είναι οι καλύτεροι φίλοι!

AAe2447

Αν και οι φήμες τον θέλουν να έχει χωρίσει από τη σύντροφό του, Eva Mendes, οι δυο τους έχουν ολοκληρώσει τον έρωτά τους με τον ερχομό της κόρης τους, Esmeralda. Ωστόσο, ο ηθοποιός παραμένει ένας από τους αγαπημένους του γυναικείου κοινού.

AAe21uB

Ο πολυτάλαντος Σάκης έχει δημιουργήσει μία από τις πιο όμορφες οικογένειες της ελληνικής showbiz μαζί με τη σύντροφό του, Κάτια Ζυγούλη, και παραμένει ένας από τους πιο αγαπημένους άντρες των Ελληνίδων. Τα τρία τους παιδιά, η Αναστασία, ο Αλέξανδρος και η Αριάδνη, έχουν πάρει τα καλά γονίδια των διάσημων γονιών τους!

AAe2tXg

Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα ζει τον απόλυτο έρωτα δίπλα στη σύντροφό του και διάσημη τραγουδίστρια Shakira, με την οποία έχει αποκτήσει δύο γιους: τον Milan και τον Sasha. Παρ’ όλα αυτά, αποτελεί έναν από τους πιο hot λόγους για να βλέπουμε ποδόσφαιρο!

AAe2rnT