H Kendall Jenner φωτογραφίζεται γυμνή στη ντουζιέρα της

Μετά την Kortney Kardashian που μας έδειξε τα οπίσθια της, και την Khloe Kardashian που έβαλε ένα μικροσκοπικό κορμάκι για να κάνει γυμναστική, ήταν η σειρά της Kendall Jenner να κάνει αυτό που ξέρει καλά.

Ήταν μόλις χθες που γράφαμε για την Khloe Kardashian με το κορμάκι και λέγαμε ότι οι αδερφές Kardashian το πάνε ρολόι και δεν παίζουν ομαδική επίθεση, αλλά μία-μία. Μόνο που είχαμε κάνει το λάθος και πιστεύαμε ότι η Kendall Jenner δεν συμμετέχει σε αυτό το παιχνίδι εξουσίας μεταξύ τους. Ήμασταν πεπεισμένοι ότι αν ήταν να δούμε μια Kardashian γυμνή σήμερα, αυτή θα ήταν η Kylie Jenner.

Πέσαμε έξω. Αυτά βέβαια είναι από τις λάθος εκτιμήσεις που ποτέ δεν σου βγαίνουν σε κακό. Γιατί τουλάχιστον η Kendall έχει πάντα ένα class και μια καλλιτεχνική άποψη. Δεν είναι βουρ στον πατσά όπως η Kim και η Khloe. Στην φωτογραφία που ανάρτησε στο Instagram, αλλά και σε αυτή που ανάρτησε ο φωτογράφος Mert Alas (ο ίδιος που φωτογράφισε και τη γυμνή Kortney Kardashian), η Kendall Jenner είναι από τη μία γυμνή κάτω από τη ντουζιέρα και βρέχεται, κι από την άλλη τόπλες με wet look και τη χαλασμένη μάσκαρα να της δίνει έναν πολύ σέξι τόνο στο βλέμμα.

kendall-jenner-gimni-1

kendall-jenner-toples-1

 

Πηγή: toratora.gr