Απόψε το show της Victoria's Secret

Η μεγάλη στιγμή έφτασε, καθώς απόψε θα λάβει χώρα το φαντασμαγορικό ετήσιο show της «Victoria’s Secret». Όπως είναι φυσικό, όλα τα φώτα είναι στραμμένα στα “αγγελάκια” που θα φορέσουν την νέα συλλογή εσωρούχων και θα περπατήσουν πάνω στο πολυσυζητημένο catwalk. Όπως βλέπουμε και μέσα από τα social media τις τελευταίες μέρες, οι ‘αγγελοι’ δουλεύουν πυρετωδώς για να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό.

Αυτή την φορά οι παπαράτσι απαθανάτισαν δύο από τα αγγελάκια του διάσημου οίκου εσωρούχων, την Kendall Jenner και την Stella Maxwell (σ.σ πρώην κορίτσι της Miley Cyrus) το πρωί της Κυριακής, την ώρα που πήγαιναν να κάνουν fitting και φυσικά μαγνήτισαν τα βλέμματα των περαστικών με το στιλ και την αψεγάδιαστη σιλουέτα τους.

Η 20χρονη Kendall Jenner επέλεξε ένα total black look, που αποτελεί safe επιλογή, συνδυάζοντας το κολάν της με αθλητικά και μαύρο μίντι jacket με γούνα από μέσα. Απ’την άλλη η 24χρονη Stella Maxwell, συνδύασε το μαύρο skinny jean της με γκρι φούτερ και μαύρο δερμάτινο jacket.

Και τα δύο κορίτσια κρατούσαν πανάκριβες τσάντες στα χέρια, η Kendall μία δερμάτινη Prada και η Stella μία Givenchy αξίας 1.295 δολαρίων.

Stella Maxwell

153008

153009

image

Kendall Jenner

153010

153011

  153012

153013

image (1)