Τα σκάνδαλα που συγκλόνισαν την σόουμπιζ το 2015

Το 2015 ήταν ομολογουμένως μία δύσκολη χρονιά από όλες τις απόψεις.

Κάνοντας μία αναδρομή στον χώρο της σόουμπιζ τους τελευταίους δώδεκα μήνες μπορεί να μετρήσει κανείς αρκετά σκάνδαλα που έσκασαν σαν κεραυνός εν αιθρία αφήνοντας άφωνο ολόκληρο τον πλανήτη.

Σύμφωνα με το protothema.gr είναι τα εξής:

Χαμός σε πτήση: Η Κέιτ Μος έβρισε τον πιλότο

kate111110000
Χαμός έγινε σε πτήση στις αρχές του περασμένου Ιανουαρίου με πρωταγωνίστρια την Κέιτ Μος.
Το διάσημο μοντέλο ταξίδευε από το Μπόντρουμ της Τουρκίας προς το Λιούτον του Λονδίνου, όταν κάποια στιγμή έβρισε τον πιλότο της πτήσης  αφού πρώτα είχε καταναλώσει βότκα την οποία είχε στις αποσκευές της.
Ο κυβερνήτης του αεροσκάφους είχε ζητήσει τότε τη συνδρομή της αστυνομίας. Τελικά δεν έγιναν καταγγελίες και το μοντέλο δεν συνελήφθη. «Η επιβάτιδα είχε ανάρμοστη συμπεριφορά και για το λόγο αυτό έγινε η αναφορά στις αρχές», είχε σχολιάσει τότε η αεροπορική εταιρεία.

Το BBC  έδωσε στον Jeremy Clarkson τα… παπούτσια στο χέρι 

fwto17
Σαν βόμβα έσκασε η είδηση πως ο γνωστός παρουσιαστής της εκπομπής “Top Gear” Jeremy Clarkson, τέθηκε εκτός ΒΒC επειδή γρονθοκόπησε έναν άνθρωπο της ομάδας παραγωγής.
Τότε το βρετανικό κανάλι είχε κάνει και επίσημη  ανακοίνωση στην οποία ανέφερε πως ο 54χρονος παρουσιαστής βρίσκεται σε αναστολή εργασίας εν αναμονή μιας έρευνας που αφορά μια φασαρία που είχε με έναν παραγωγό του βρετανικού καναλιού.
Σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα, ο άνθρωπος που δέχτηκε τη γροθιά του Clarkson είναι ο 36-χρονος Oisin Tymon, με τα σκανδαλοθηρικά βρετανικά μέσα να λένε πως ο Clarkson έδειρε τον Tymon επειδή το δείπνο του δεν ήταν έτοιμο στην ώρα του κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του Top Gear.
Ο Zayn Malik άφησε τους «One Direction» στα… κρύα του λουτρού

fwto16

Σοκ στις θαυμάστριές του σε όλο τον κόσμο προκάλεσε η απόφαση του  Zayn Malik να αποχωρήσει από τους «One Direction» τον περασμένο Μάρτιο με τα social media να έχουν πάρει φωτιά από ερωτηματικά…

«Είναι μία τρελή απόφαση. Αλλά την ίδια στιγμή αισθάνομαι ότι έχω τον έλεγχο του εαυτού μου. Και ότι κάνω αυτό που είναι σωστό για εμένα, σωστό για τα παιδιά. Αισθάνομαι πολύ καλά με την απόφασή μου!», είχε πει τότε ο 22χρονος.
Ο θάνατος της Bobbi Kristina

fwto15
Ένα από τα πιο τραγικά γεγονότα του 2015 ήταν ο θάνατος της Bobbi Kristina τον Ιούλιο.

Η 22χρονη άφησε την τελευταία της πνοή σε νοσοκομείο στο Ντουλούθ της Τζόρτζια των ΗΠΑ, όπου νοσηλευόταν για 6 μήνες.

Η κόρη της Γουίτνεϊ Χιούστον, είχε βρεθεί αναίσθητη στην μπανιέρα της οικίας της στην Ατλάντα τον Ιανουάριο και δεν ανταποκρίθηκε ποτέ στις προσπάθειες των γιατρών να την επαναφέρουν, με αποτέλεσμα να πέσει σε κώμα και δυστυχώς να μην επανέλθει ποτέ. 
Gwen Stefani και Gavin Rossdale: Τους χώρισε η νταντά 

fwto14

Η Gwen Stefani και ο Gavin Rossdale, ανακοίνωσαν επισήμως πριν λίγους μήνες πως παίρνουν διαζύγιο μετά από 13 ολόκληρα χρόνια γάμου.

Οι κακές γλώσσες λένε πως η Gwen είναι βέβαιη πως ο σύζυγός της την έχει απατήσει με την… νταντά τους. Εδώ και αρκετό διάστημα προσπαθούσε να το ξεπεράσει αλλά της ήταν πολύ δύσκολο. Επιπλέον δεν άντεχε την αδιαφορία και την απουσία του Gavin, ο οποίος έλειπε διαρκώς σε περιοδείες με την μπάντα του. Από την άλλη ο Rossdale αρνείται τις κατηγορίες και τονίζει πως και η ίδια έλειπε συνεχώς σε συναυλίες παρά τα όσα λέει.
Ο Λαμάρ Όντομ αναίσθητος έξω από οίκο ανοχής

fwto13
Αναίσθητος σε οίκο ανοχής στη Νεβάδα βρέθηκε τον περασμένο Οκτώβριο ο πρώην σταρ του ΝΒΑ και πρώην σύζυγος της Κλόε Καρντάσιαν, Λαμάρ Όντομ.

Τον 35χρονο πρώην αθλητή εντόπισε ξημερώματα σε άθλια κατάσταση, μια από τις εκδιδόμενες γυναίκες στον οίκο ανοχής έχοντας καταναλώσει ναρκωτικά και δέκα χαπάκια από φυτικό υποκατάστατο του Βιάγκρα.

Ο Τσάρλι Σιν παραδέχεται ότι είναι φορέας του AΙDS

fwto12
«Είμαι εδώ για να ομολογήσω ότι είμαι θετικός στον ΗΙV» είπε ο ηθοποιός Τσάρλι Σιν σε τηλεοπτική εκπομπή του NBC, επιβεβαιώνοντας για πρώτη φορά τα δημοσιεύματα που είχαν οργιάσει σχετικά με την κατάσταση της υγείας του.

«Έπρεπε να βάλω ένα τέλος σε αυτό το μπαράζ επιθέσεων που δέχομαι» είπε ο χολιγουντιανός ηθοποιός, ο οποίος αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε πως πάσχει από τον ιό του HIV πριν από τέσσερα χρόνια, ξεκαθάρισε ωστόσο ότι δεν έχει AIDS.

Κέιτλιν Τζένερ: Η γυναίκα της χρονιάς
fwto11

Αναμφισβήτητα η γυναίκα της χρόνιας είναι η  Κέιτλιν Τζένερ η οποία συστήθηκε στο κοινό μέσα από το εξώφυλλο του Vanity Fair. Με την εν λόγω φωτογράφηση και συνέντευξη ουσιαστικά αποχαιρέτησε τον Μπρους και κάλεσε τον κόσμο να υποδεχτεί την Κέιτλιν Τζένερ, η οποία αμέσως μετά την κυκλοφορία του περιοδικού απέκτησε και τον πρώτο της λογαριασμό στο Twitter.

«Οι σκέψεις αυτές έφυγαν και δεν ξαναγύρισαν. Γιατί μέσα μου ξέρω καλά πως αν κρατούσα το μυστικό για μένα κι έφτανα στο τέλος της ζωής μου θα σκεφτόμουν ότι χαράμισα όλη μου τη ζωή χωρίς ποτέ να ασχοληθώ με το ποιος πραγματικά είμαι. Κι αυτό δεν ήθελα να συμβεί…», είχε πει τότε.