Δίδυμα στα 53 της απέκτησε η πρόεδρος της Μαρσέιγ

Η Μαργαρίτα Λουίς Ντρέιφους, η οποία βρίσκεται στη θέση 171 της λίστας του «Forbes», στην 13η θέση των πλουσιότερων γυναικών του κόσμου, τέταρτη στον κατάλογο µε τους 500 πλουσιότερους Γάλλους  και είναι η ιδιοκτήτρια της Ολυµπίκ Μαρσέιγ, πρόσφατα αναστάτωσε τα media με την είδηση ότι έφερε στον κόσμο, στα 53 της, δύο υγιέστατα κοριτσάκια.

Οι πληροφορίες λένε πως πατέρας των μωρών είναι ο Φίλιπ Χίλντεμπραντ, πρώην διοικητής της ελβετικής κεντρικής τράπεζας, ο οποίος υπέβαλε την παραίτησή του από τη θέση του εξαιτίας οικονομικού σκανδάλου το 2012.

 Η Μαργαρίτα, την οποία ο γαλλικός Τύπος ονομάζει «Τσαρίνα», είναι χήρα του Ρομπέρ Λουί Ντρέιφους, που πέθανε το 2009 από λευχαιμία, αφήνοντάς της μια τεράστια περιουσία. Γεννηµένη το 1967 στο Λένινγκραντ, η Μαργαρίτα Λουί Ντρέιφους – η «µαντάµ MLD», όπως την αναφέρει ο γαλλικός Τύπος- ευτύχησε να παντρευτεί και να κληρονοµήσει τον Γάλλο δισεκατοµµυριούχο. Η γνωριµία τους μοιάζει µε παραµύθι που θα µπορούσε να γίνει κινηµατογραφική ταινία. Η Μαργαρίτα Μπογκντάνοβα από τα 19 της ζούσε µε τον πατέρα της στην Ελβετία. Για το πώς γνώρισε τον µετέπειτα σύζυγό της, τα έντυπα που ασχολούνται µε ιστορίες πάθους και έρωτα έχουν γράψει ουκ ολίγα (φανταστικά) σενάρια.Το πρώτο από αυτά θέλει την όµορφη ξανθιά Ρωσίδα να «δίνεται» στον κατά 21 χρόνια µεγαλύτερό της Γάλλο δισεκατοµµυριούχο εν πτήσει, όπως η ηρωίδα της ταινίας «Εµµανουέλα». Η δεύτερη θέλει τη Ρίτα να έχει µπλέξει στα δίχτυα της KGB και να «κυνηγάει» πολυεκατοµµυριούχους.

Η πραγµατική ιστορία λέει ότι η Μαργαρίτα γνώρισε τον Ντρέιφους το 1989, όταν τυχαία βρέθηκαν δίπλα δίπλα στο αεροπλάνο από τη Ζυρίχη προς το Λονδίνο, όπου η Ρωσίδα εργαζόταν και σπούδαζε. Όνειρο του Ροµπέρ ήταν να αφήσει απογόνους. Πέντε χρόνια µετά η όµορφη Ρωσίδα τού είχε χαρίσει τρεις γιους. Αρχικά τον Ερίκ και στη συνέχεια τους δίδυµους Κιρίλ και Μορίς.

Όσον αφορά στο ποδοσφαιρικό σκέλος της αυτοκρατορίας, η αγάπη της Μαργαρίτα για τη Μαρσέιγ ουδέποτε αµφισβητήθηκε.

Ενώ ο άνδρας της ήταν κατάκοιτος, δεν έχανε µατς της οµάδας!
Έπαιρνε τα παιδιά και µε το αεροπλάνο της οικογένειας πήγαινε στη Μασσαλία και τη Δευτέρα στις 06.30 το πρωί βρισκόταν πίσω στη Ζυρίχη για να προλάβει το σχολείο.