Φυλακισμένος δηλώνει γιος του Πρινς και διεκδικεί κληρονομιά!

Τα πάνω κάτω φέρνει ο 39χρονος Κάρλιν Κ. Γουίλιαμς, ένας κρατούμενος ο οποίος  υποστηρίζει ότι είναι γιος του Πρινς και, ζητώντας τεστ DNA, διεκδικεί την περιουσία του καλλιτέχνη, ο οποίος «έφυγε» σε ηλικία 57 ετών, στις 21 Απριλίου.

Η θέση του αυτή κατατέθηκε και επίσημα από τον δικηγόρο του στο ίδιο δικαστήριο της Μινεσότα, όπου και οι υπόλοιποι συγγενείς του διάσημου τραγουδιστή διεκδικούν το μερίδιο τους από την κληρονομιά του.

Ο Γουίλιαμς δεν μπορούσε να βρεθεί αυτοπροσώπως, καθώς βρίσκεται στην φυλακή καταδικασμένος σε 92 μήνες κάθειρξη για οπλοκατοχή.
Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει ο Γουίλιαμς, η μητέρα του Μάρσα Χένσον είχε σεξουαλική επαφή με τον άγνωστο τότε Ρότζερ Νέλσον (Prince) σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου στο Κάνσας το 1976.

prince2_4

Από αυτή την συνεύρεση της νεαρής γυναίκας με τον 18χρονο τότε μουσικό, προέκυψε ο 39 ετών σήμερα Κάρλιν, ο οποίος και γεννήθηκε στις 8 Απριλίου του 1977.

prince6_4
Ο Γουίλιαμς είναι επίσης μουσικός, καθώς σε διάφορους ιστότοπους προωθεί τα ραπ τραγούδια του, ενώ ακόμη και αν αποδειχθούν βάσιμοι οι ισχυρισμοί του δεν θα είναι ο μοναδικός διεκδικητής  της κληρονομιάς, καθώς δικαίωμα προβάλουν και οι δυο πρώην σύζυγοι του Prince, Μανουέλα Τεστολίνι και Μάιτε Γκαρσία, όπως και η αδερφή του δημιουργού, Τίκα Νέλσον.

Ο μόνος αναγνωρισμένος γιος του Prince, Μπόι Γκρέγκορι Νέλσον απεβίωσε λίγο μετά την γέννηση του το 1996 από επιπλοκές που προήλθαν από το Σύνδρομο Φάιφερ από το οποίο και έπασχε.