Ποιος θα είναι ο επόμενος James Bond;

Το φως της δημοσιότητας είδε η είδηση πως πιθανότητα ο διάδοχος του Daniel Craig στις ταινίες  «James Bond» βρέθηκε. Αφορμή γι’αυτή την αποκάλυψη στάθηκε το ραντεβού που έκανε ο υποψήφιος πράκτορας 007 με τον σκηνοθέτη της ταινίας Sam Mendes. Και το όνομα αυτού…Tom Hiddleston!

Σε μια συνέντευξη που έδωσε αυτό το μήνα για το περιοδικό Esquire, ο star αναφέρθηκε στο χαρακτήρα Bond που δημιούργησε ο Ίαν Φλέμινγκ, λέγοντας: «Νομίζω ότι αντιπροσωπεύει ένα πρότυπο. Υπάρχει αυτή η ιδέα της βρετανικής δύναμης, δηλαδή δεν είναι εγωκεντρικός χαρακτήρας, αλλά κάνει απλά τη δουλειά του και την τελειώνει με επιτυχία. Αυτό είναι και το brand “James Bond” στην ουσία».

Η εταιρεία παραγωγής του James Bond πάλι, δεν έχει προβεί σε κάποιο σχόλιο για το αν ισχύει πως ο Daniel Craig θα αφήσει τα ηνία μετά από τέσσερις επιτυχημένες σεζόν, με τον ίδιο να αρνείται να απαντήσει στις φήμες σε σχετική ερώτηση τον Ιανουάριο.

NEW YORK, NY - MARCH 25: Actor Tom Hiddleston attends Apple store soho Presents Meet The Actor: Tom Hiddleston and Wrenn Schmidt, "I Saw the Light" at Apple Store Soho on March 25, 2016 in New York City. (Photo by Astrid Stawiarz/Getty Images)