Τζόνι Ντεπ: Πουλά την περιουσία του για να αντεπεξέλθει στα έξοδα διαζυγίου

Σάλος έχει δημιουργηθεί γύρω από το ξαφνικό διαζύγιο του Τζόνι Ντεπ με την Άμπερ Χερντ και τα δημοσίευμα δίνουν και παίρνουν για τις αιτίες του χωρισμού τους.

Στις 26 Μαΐου η Άμπερ Χερντ ζήτησε επίσημα διαζύγιο και διεκδίκησε διατροφή.

Την Κυριακή όμως 12 Ιουνίου ζήτησε κάποια έξτρα πράγματα μέσω των δικηγόρων της.

Σε μια επιστολή των δικηγόρων της, την οποία δημοσιοποίησε το σάιτ TMZ, η πιο διάσημη ξανθιά του καλοκαιριού απέστειλε ολόκληρη λίστα, με υπερβολικές απαιτήσεις και ελπίζει να τα πάρει μόλις βγει το διαζύγιο.

Στη λίστα ζητάει το 4×4 Range Rover του ηθοποιού, τη βίλα στο κέντρο του Λος Άντζελες, 25.000 δολάρια για το προσωπικό και 100.000 δολάρια για τους δικηγόρους της.

Δείτε παρακάτω την βίλα του Ντεπ στο Λος Άντζελες:

amber-villa

amber-villa4

ambert-villa3

Στην ίδια επιστολή η Αμπερ Χερντ αναφέρει ότι ελπίζει «πως γρήγορα θα ρυθμιστεί αυτή η ιστορία, με τρόπο φιλικό και ιδιωτικό, με την συνεργασία του Τζόνι και μακριά από τα μάτια του κοινού».

Ο Ντεπ δεν δείχνει, ωστόσο, έτοιμος να ενδώσει σε όλες τις απαιτήσεις της.

Ήδη του έχει ζητήσει διατροφή 50.000 δολαρίων τον μήνα, βασίζοντας την απαίτησή της «στον τρόπο ζωής όσο ήμασταν ζευγάρι». Ωστόσο η απάντηση των δικηγόρων του Ντεπ ήταν ότι «η Αμπερ μπορεί μόνη της να ανταποκριθεί στις ανάγκες της».

Στο μεταξύ, ακολουθώντας τις συμβουλές των δικηγόρων του, ο Τζόνι Ντεπ άρχισε ήδη να πουλάει την περιουσία του. Προς πώληση διαθέτει πίνακες μεγάλης αξίας οι οποίοι θα διατεθούν στον Οίκο Christie’s στις 29 και 30 Ιουνίου 2016.

Εν τω μεταξύ, για να απαλλαγεί από τους δημοσιογράφους, ο διάσημος σταρ αποσύρθηκε για λίγο στο νησί του στις Μπαχάμες, δίνοντας εντολή στους δικηγόρους να περιμένουν να γυρίσει, όπως αναφέρει το περιοδικό People.