Ακόμα και η Gisele τρώει γλυκά!

Η Gisele Bundchen είναι ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα στον κόσμου και η επιτυχία της οφείλεται κυρίως στο καλλίγραμμο κορμί της.

Η 35χρονη μητέρα δύο παιδιών πρόσφατα έκανε μια αποκάλυψη που μας είναι δύσκολο να το πιστέψουμε. Η καλλονή από την Βραζιλία τρώει… γλυκά!

Επίσης τόνισε ότι τα φτιάχνει μόνη της με υλικά που γνωρίζει και βασίζονται στην διατροφή vegan που ακολουθεί.

Στη φωτογραφία που ανέβασε χθες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και δείχνει ένα λαχταριστό επιδόρπιο με βάση κέικ, φράουλες και παγωτό η Gisele έγραψε: «Δεν μπορώ να αντισταθώ!».
gisele glyko
Πάντως, έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι για γλυκό έχει λίγες θερμίδες καθώς δεν περιέχει ζάχαρη και λιπαρά, ενώ οι φράουλες είναι από τον κήπο της.

Πριν από λίγες μέρες ο προσωπικός σεφ της οικογένειας Allen Campbell αποκάλυψε ότι το 80% της διατροφής που ακολουθεί η Gisele, o σύζυγός της Tom Brady και τα δύο τους παιδιά βασίζεται στα βιολογικά λαχανικά που καλλιεργεί η οικογένεια στην πολυτελή τους κατοικία στη Μασαχουσέτη.

Σύμφωνα με τον Campbell η οικογένεια δεν τρώει ζάχαρη και υδατάνθρακες. «Αν τρως ζάχαρη και υδατάνθρακες το σώμα σου γίνεται όξινο. Οι τοξίνες που δημιουργούνται στον οργανισμό προκαλούν πολλές ασθένειες», είπε χαρακτηριστικά ο διάσημος σεφ.