Απίστευτο! Η νέα επαγγελματική κίνηση της Queen B

Η Beyonce, μετά από δύο δεκαετίες  έχει μεταμορφωθεί μπροστά στα μάτια μας σε ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής.Τώρα κάνει ένα βήμα παραπέρα και εκτός από τραγουδίστρια γίνεταιi και CEO (Chief executive officer).

Και δεν είναι καθόλου τυχαία αυτή η κίνηση, μιας και, όπως δηλώνει ο πατέρας της -και πρώην μάνατζέρ της- παρότι πολλοί είναι οι τραγουδιστές που στη συνέχεια αλλάζουν την πορεία τους προς αυτή την κατεύθυνση, η Beyonce γνωρίζει εκ των έσω το πώς λειτουργούν τα πράγματα αφού από την αρχή της καριέρας της μπλεκόταν και ήθελε να τα γνωρίζει όλα.

Το ίδιο συμβαίνει και τώρα, που ως CEO της Parkwood Entertainment, σε κάθε βήμα κάθε απόφασης είναι παρούσα.

Η Beyonce έχει ήδη δείξει έμπρακτα το ενδιαφέρον της για την πολιτική και για τα δικαιώματα και την υγεία των γυναικών (ας μην ξεχνάμε τις τεράστιες επενδύσεις που έχει κάνει γι” αυτό) και, πλέον, περνάει και στη στήριξη νέων καλλιτεχνών, άγνωστων στο ευρύ κοινό, που έχουν τον δικό τους τρόπο και το δικό τους ταλέντο.

Η ίδια θα βρίσκεται και πίσω από τα φώτα, αφού ο ρόλος θα είναι να καθοδηγεί νέες κινήσεις, να είναι υπεύθυνη για την παραγωγή και την σκηνοθεσία των videos και να επενδύει σε ό,τι νέο πιστεύει ότι αξίζει. Εύγε!