Το "Sex and the City" τώρα και μυθιστόρημα

Αρχικά το είδαμε να προβάλλεται στην μικρή οθόνη προκαλώντας φρενίτιδα στον γυναικείο πληθυσμό.

Έπειτα πήγε ένα βήμα παραπέρα και το “ιστορικό” πια Sex and City έγινε ταινία. Όχι μια αλλά τρεις!

Ποιος θα το πίστευε τώρα ότι οι ιστορίες της Κάρι Μπράτσο και της παρέας της θα γίνουν και βιβλίο δια χειρός της ίδιας της πρωταγωνίστριας.

Πιο συγκεκριμένα η  Σάρα Τζέσικα Πάρκερ αποφάσισε να μεταφέρει ένα μέρος από τον διάσημο χαρακτήρα που ενσάρκωσε στη μικρή και μεγάλη οθόνη, στην πραγματική ζωή, εγκαινιάζοντας μία νέα σειρά βιβλίων.

Η 51χρονη ηθοποιός θα είναι η διευθύντρια σύνταξης για την σειρά SJP των εκδόσεων Hogarth και «θα πρέπει να βοηθήσει να βρεθούν, να γραφούν και να δημοσιευθούν τρία με τέσσερα μυθιστορήματα το χρόνο».

«Πάντα αγαπούσα το διάβασμα για τους ίδιους λόγους που μου αρέσει να παίζω, γιατί οι ιστορίες των άλλων ανθρώπων είναι πιο ενδιαφέρουσες από τη δική μου», δήλωσε η ηθοποιός μιλώντας για τη νέα της δραστηριότητα.

«Ως μία δια βίου ερωμένη των βιβλίων ως κάποια που θαυμάζει την ικανότητα και το ταλέντο των αληθινών και ισχυρών παραμυθάδων, είναι μεγάλη μου τιμή που προσκλήθηκα να μπω στον κόσμο και τις επιχειρήσεις των βιβλίων».

Η Πάρκερ στο Sex and the City σαν Κάρι Μπράντσο ήταν αρθρογράφος και συγγραφέας και είχε εμμονή με τη μυρωδιά των παλαιών βιβλίων.

«Οι άνθρωποι έχουν προσπαθήσει να “εμφιαλώσουν” τη μυρωδιά των παλαιών βιβλίων, αλλά είναι το πιο φευγαλέο πράγμα, είναι σαν να προσπαθείς να ξαναδημιουργήσεις μία σπουδαία ιστορία.
Δεν μπορείς, είναι αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει».