Η Αντέλ αποκαλύπτει τη σκοτεινή της πλευρά και τη μάχη με την κατάθλιψη

Η Αντέλ αποκάλυψε μιλώντας σε ένα περιοδικό ότι υπέφερε από επιλόχεια κατάθλιψη μετά τη γέννηση του γιου της και ότι είχε υποβληθεί σε θεραπεία όταν ήταν νεότερη για να αντιμετωπίσει αυτό που η ίδια αποκάλεσε την «πολύ σκοτεινή πλευρά της».

Η Βρετανίδα τραγουδίστρια, η οποία έχει σχεδόν ολοκληρώσει την περιοδεία της διάρκειας 10 μηνών με αφορμή το άλμπουμ της “25”, επισήμανε στη συνέντευξή της στο περιοδικό Vanity Fair, για το τεύχος Δεκεμβρίου, η οποία δημοσιεύτηκε σήμερα στον ιστότοπό του, ότι θα ήταν πανευτυχής εάν δεν χρειαζόταν ποτέ ξανά να κάνει περιοδεία.

«Συνεχίζω να θέλω να βγάζω δίσκους, αλλά θα ήμουν μια χαρά εάν δεν άκουγα ποτέ ξανά (το χειροκρότημα). Κάνω περιοδεία απλά για να συναντηθώ με όλους όσοι με υποστηρίζουν τόσο πολύ. Δεν με νοιάζουν τα χρήματα» τόνισε η Αντέλ, ηλικίας 28 ετών.

Η Βρετανίδα καλλιτέχνιδα, που έχει τιμηθεί 10 φορές με βραβεία Γκράμι κι είναι γνωστή για τις μπαλάντες της, υπογράμμισε ότι πάντα την προσέλκυε η μουσική που προκαλεί θλίψη.

«Έχω μια πολύ σκοτεινή πλευρά. Είμαι πολύ επιρρεπής στην κατάθλιψη. Μπορώ να χαθώ και να απελευθερωθώ από εκείνη με αρκετή ευκολία. Ξεκίνησε όταν πέθανε ο παππούς μου, ήμουν περίπου 10 ετών και μολονότι δεν έχω ποτέ σκεφθεί την αυτοκτονία, έχω υποβληθεί σε θεραπεία, αρκετά».

«Αλλά δεν είχα ξανανιώσει αυτό το συναίσθημα από τότε που απέκτησα τον γιο μου και ήρθα αντιμέτωπη με την επιλόχεια κατάθλιψη» συνέχισε.

Η Αντέλ γέννησε τον γιο της Άντζελο πριν από 4 χρόνια, καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της Σάιμον Κονέκι.

«Αντιμετώπισα μια πραγματικά άσχημη επιλόχεια κατάθλιψη μετά τη γέννηση του γιου μου και με τρόμαξε. Η γνώση μου σχετικά με την επιλόχεια (κατάθλιψη) συνίσταται στο ότι δεν θέλεις να είσαι μαζί με το παιδί σου. Ανησυχείς μήπως το πληγώσεις. Ανησυχείς ότι δεν κάνεις καλή δουλειά. Ωστόσο εγώ είχα εμμονή με το παιδί μου. Ένιωσα πολύ ανεπαρκής. Ένιωθα ότι θα έπαιρνα τις χειρότερες αποφάσεις στην ζωή μου. Μπορεί να έχει πολλά διαφορετικά συμπτώματα» περιέγραψε η τραγουδίστρια.

Η Αντέλ παραδέχθηκε ότι τα επόμενα τραγούδια της δεν θα μοιάζουν καθόλου με εκείνα που έγραψε για τον δίσκο «21» του 2011, που έχει πουλήσει περισσότερα από 31 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως.

«Μπορώ να το δω από την οπτική ενός ξένου ότι δεν θα μπορέσω ποτέ ξανά να γράψω τραγούδια τόσο καλά όσο εκείνα του “21”, δεν είμαι τόσο ανεκτική όσο εκείνη την εποχή και δεν διαθέτω τον χρόνο να καταρρεύσω όπως τότε».

«Ήμουν τόσο υπό την επήρεια του αλκοόλ γράφοντας εκείνο τον δίσκο και μια μεθυσμένη γλώσσα είναι μια τίμα γλώσσα» τόνισε η ίδια.

Σε σύγκριση με τα νεανικά της χρόνια, η Αντέλ είπε ότι έχει σταματήσει το κάπνισμα και τώρα πίνει «δύο-τρία ποτήρια κρασί την εβδομάδα».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ